1. Με αντικαταβολή – πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας.

Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της εταιρείας courier Biz Courier, για να σας παραδώσει το δέμα, πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει μια επιπλέον χρέωση 1,7 ευρώ.

2. Μέσω πιστωτικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα mylifelikes.gr δέχεται πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express). Η πληρωμή ολοκληρώνεται μέσω ανακατεύθυνσης στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της AlphaBankHorizontal_Banner_Transparent_1

3. Πληρωμή μέσω PayPal.

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού της παραγγελία σας εντός 5 ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας. Πέραν αυτού του ορίου η παραγγελία θα ακυρώνεται και δεν θα πραγματοποιείται η εκτέλεσή της.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει στις ακόλουθες τράπεζες:

 

ALPHA BANK

Στο όνομα ΓΛΑΝΤΖΗ ΑΝΝΑ και στο λογαριασμό:

140002002011235

IBAN: GR4401401400140002002011235

Προσοχή:

Είναι σημαντικό στην κατάθεση που θα κάνετε ως αιτιολογία να φαίνεται το ονοματεπώνυμο που έχει δηλωθεί στην παραγγελία σας. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email στο customerservice@mylifelikes.gr και να μας δώσετε το όνομα από το οποίο θα γίνει η κατάθεση.

Όλες οι συναλλαγές διέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Τρόποι Πληρωμής