Η ιστορία μας

To Lifelikes είναι ένα ελληνικό brand που ιδρύθηκε το 2013, πίσω από το οποιο βρίσκονται τα αδέρφια Αναστασία, Αννα και Παναγιώτης Γλαντζής. Εικαστικές σπουδές πάνω στην αρχιτεκτονική, τη γραφιστική αλλά και πιο τεχνικές σπουδές, είναι ο βασικός άξονας πάνω στον οποίο έχει στηριχθεί όλη η φιλοσοφία και η αισθητική της εταιρίας.

Η ποικιλία των charms μεγαλώνει συνεχώς οπότε μπορείτε να τα συνδυάσετε μαζί και να κρατήσετε κάθε αξέχαστη στιγμή για πάντα μαζί σας!

Η φιλοσοφία μας

Το να είσαι δημιουργικός δεν είναι ένα χόμπυ … είναι ένας τρόπος ζωής! Ως δημιουργικοί λοιπόν άνθρωποι δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς Lifelikes! Ονειρευόμαστε, σχεδιάζουμε, δημιουργούμε καθημερινά όλα τα χειροποίητα σανδάλια, κοσμήματα, αξεσουάρ που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Το Lifelikes είναι κάτι σαν την τραμπάλα που κάναμε μικροί. Είναι αυτό που ισορροπεί τις διαφορετικές ιδέες, απόψεις ,τεχνικές, φιλοσοφίες, κουλτούρες όλων μας πάνω σε μία εννιαία αισθητική.

Air Symbol

charms

Τα Lifelikes Charms είναι κοσμήματα με βαθύτερο νόημα γι’ αυτόν που τα φοράει. Κάθε ένα, βασισμένο στο συναίσθημα, αντιπροσωπεύει ιδιαίτερες στιγμές και πτυχές της ζωής μας.

Η συλλογή μας περιλαμβάνει πρωτότυπα συμβολικά charms κάθε ένα με τη δική του ιστορία.

Προς το παρον στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλέυουμε με τόσο αγάπη και πάθος αλλά και να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα των δημιουργιών μας.

Earth Symbol

quality

Για εμάς τα χειροποίητα κοσμήματα δεν είναι απλώς ένα ακόμα αξεσουάρ. Είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητας που το φορά, ένα μέσο έκφρασης της ανθρώπινης μοναδικότητας, ένας τρόπος σύνδεσης με τον αληθινό εαυτό.

Όλες οι δημιουργίες μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα με πολύ μεράκι. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών καθώς επίσης και σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων μας, από την ιδέα μέχρι την παραγωγή και τη συκεύαση των προϊόντων.

get in touch

Your name*

Your email*

Subject*

Your message*