Γιατί τα πιο it girls φοράνε Lifelikes..part2

Λένε ότι επιστρέφουμε πάντα εκεί που αγαπάμε…! Για αυτό και εμείς επειδή αγαπήσατε το θέμα με τα πιο Lifelikes it girls, επανήλθαμε και πιστεύουμε, ότι σίγουρα θα υπάρξει και (συνέχεια)…part3! Τα πιο #taste  και πάντα συγχρονισμένα, με το ρεύμα της εποχής, girls επιλέγουν τόσο τα χειροποίητα κοσμήματά μας, όσο και τα αξεσουάρ μας! Βέβαια, μπορεί να μην προέρχονται από τους ίδιους (επαγγελματικούς) χώρους,  αλλά έχουν μεταξύ τους κάτι κοινό…! Την αγάπη τους για τα Lifelikes!

Ταξιδεύουν ανά τον κόσμο,(travel lovers), ζουν μέσα στον χώρο της μόδας (fashion bloggers) και βλέπουν, αλλά και φορούν ότι τελευταίο κυκλοφορεί, (life lovers),ωστόσο πάντα μα πάντα, εντάσσουν στην καθημερινότητά τους αλλά και στις διακοπές τους, τα lifelikes κοσμήματά τους, γιατί πολύ απλά τις γεμίζουν συναισθήματα και αυτό το μεταφέρουν και στους γύρω τους!

Η Κωνσταντίνα Στεργίου, επιλέγει το Lifelikes choker της και μας χαρίζει την πιο γλυκιά selfie της!

Η Ελένη Βουγιουκλή, επιλέγει Lifelikes κοσμήματα, συνδιασμένα με το floral φόρεμά της!

Η Χριστίνα Θεοδωροπούλου φοράει τα Double Circle σκουλαρίκια της και χαμογελάει βάζοντας το αγαπημένο της κραγιόν!

Η Ειρήνη Αγγελοπούλου επιλέγει Lifelikes για τις πιο total black επιλογές της!

Η Μαριλού δηλώνει ερωτευμένη με τα Lifelikes σκουλαρίκια της!

Η Χριστίνα Δρακωνάκη φοράει το Lifelikes choker της και μας το αποκαλύπτει με ένα χαμόγελο!

Η Ναταλί , φοράει το αγαπημένο της eye look ring, τις Lifelikes βέργες της και τα πιο ξεχωριστά σκουλαρίκια Aquatini, που σίγουρα θα λατρέψεις!

H happy Κορίνα, με το super navy look της, διάλεξε τα πιο in Lifelikes κοσμήματα της!

Ο τρόπος δε, που συνδυάζουν τα κοσμήματά μας, με τις πιο in στυλιστικές τους επιλογές όχι, απλά μας αρέσει αλλά παραδειγματιζόμαστε και εμείς που τα δημιουργούμε!..Εμπρός λοιπον, μην χάνετε χρόνο..κάντο όπως οι bloggers!

Διάλεξε τα δικά σου Lifelikes κοσμήματα και πρόσθεσε τα, στην καθημερινότητά σου! Μία φωτογραφία σου, μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό και ένα #hashtag με #mylifelikes και #lifelikers, θα σε φέρει πολύυυυυ κοντά μας, για να σε ανακαλύψουμε και να σε επιβραβεύσουμε! Και που ξέρεις μπορεί να είσαι και εσύ ανάμεσα στα πιο it girls!Who knows?