Οι νέες τάσεις στα φθινοπωρινά χρώματα.

Μια νέα εποχή για τις ουδέτερες αποχρώσεις ξεκινά. Η νέα σεζόν υπόσχεται καινούργιες, ενδιαφέρουσες τάσεις αλλά και ένα πλήθος αποχρώσεων που σίγουρα θα θελήσουμε να εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Το μπλέ, το χακί, το καφέ και το ροζ συνδυάζονται άψογα στις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Η πρόταση μας για αυτή τη χρονιά είναι ο συνδυασμός όλων αυτών των χρωμάτων σε ένα σκουλαρίκι σε σχήμα φύλλου που συνδυάζει αρμονικά όλες τις αποχρώσεις που θα αποτελέσουν τάση τον φετινό χειμώνα του 2018.

Φόρεσε το σκουλαρίκι Eye Leaf σε απόχρωση ταμπά- πράσινο το πρωί με το τζιν σου και ένα πουλόβερ σε παλ απόχρωση και τα αγαπημένα σου biker boots για να σε συνοδεύσει στην δουλεία ή στη σχολή σου. Το βράδυ επέλεξε την απόχρωση πράσινο-μπλε με ένα μονόχρωμα φόρεμα για να δώσεις ένταση στην εμφάνιση σου.

Το σκουλαρίκι Eye Leaf θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων λόγω της μικρής διαθεσιμότητας του υλικού. Πρόλαβε το και εντυπωσιάσε σε κάθε εμφάνιση σου απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Βρες το σκουλαρίκι Eye Leaf στις 4 διαφορετικές αποχρώσεις εδώ : http://bit.ly/2fUAYo0