Αγάπη στο άπειρο

Η καλοκαιρινή σεζόν των γάμων ξεκίνησε για εμάς με ένα υπέροχο πάρτυ στον Πάνορμο της Μυκόνου και ένα ακόμη πιο υπέροχο ζευγάρι, τον Άρη και την Ειρήνη που τους ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσουν και να είναι τόσο ερωτευμένοι όσο εκείνο το βράδυ!

Στις 20 Μαϊου ο Άρης και η Ειρήνη παντρεύτηκαν στη Μύκονο και σε εμάς εμπιστεύτηκαν τη δημιουργία του δώρου για τους αγαπημένους τους καλεσμένους. Το ζευγάρι επιθυμούσε ένα βραχιόλι που να συμβολίζει την αιώνια αγάπη κι εμείς βάλαμε τα δυνατά μας για να κάνουμε την επιθυμία τους πράξη.

Με υπέροχα λόγια αγάπης σε ένα λευκό καρτελάκι… You will forever be my always. I love you infinity times infinity… και ένα διακριτικό αλλά σίγουρα εντυπωσιακό βραχιολάκι το νεόνυμφο ζευγάρι υποδέχτηκε τους αγαπημένους τους φίλους και μέλη της οικογένειάς τους για να γιορτάσουν μαζί το ευτυχές γεγονός.

Με κοινό παρονομαστή το μαύρο κορδελάκι καταφέραμε σε αυτό το βραχιολάκι να ενώσουμε το σύμβολο του άπειρου μαζί με τα αρχικά του ζευγαριού και το αποτέλεσμα ήταν όντως πολύ εντυπωσιακό. Για τις γυναίκες το βραχιολάκι ήταν επιχρυσωμένο και για τους άντρες μαύρο ώστε να αρέσει σε όλους εξίσου και να το φορέσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι λοιπόν, στο τέλος της βραδιάς όλοι οι καλεσμένοι χόρευαν και διασκέδαζαν με το βραχιολάκι #ariseirini στο χέρι και η χαρά μας όπως υποψιάζεστε ήταν απερίγραπτη!

Να ζήσετε Ειρήνη &  Άρη και σας ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη και τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίσατε!