Καλό Πάσχα με πολύ πολύ αγάπη από όλους εμάς στα LifeLikes!Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δεν αρκεί για όλη αυτή την αγάπη που λαμβάνουμε καθημερινά από όλους εσάς!Δεν περνάει μέρα που να μην μας συγκινείτε με την σταθερή και διαρκώς αυξανόμενη αγάπη που δείχνετε για εμάς. Ειδικά, φέτος το Πάσχα αυτό που έγινε με τις λαμπάδες που ετοιμάσαμε για εσάς, με τόση αγάπη, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Πραγματικά τσιμπάμε τον εαυτό μας για να δούμε αν είναι αληθινό όλο αυτό που ζούμε χάρη σε εσάς! Σκεφτόμαστε τον εαυτό μας πως ήμασταν πριν από 4 χρόνια – όταν ξεκινούσε αυτό το εγχείρημα – και βλέπουμε που είμαστε σήμερα και νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη. Το ξέρετε κι εσείς ότι χωρίς εσάς δεν θα ζούσαμε το όνειρο που ζούμε σήμερα! Εσείς είσαστε ο λόγος που δουλεύουμε 20 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, και διαρκώς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι!

Πραγματικά σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προτίμησή και την αγάπη σας. Να κάνετε πάντα αυτό που αγαπάτε και να είσαστε τολμηροί με τα όνειρά σας!

Aνανεώνουμε το ραντεβού μας για μετά το Πάσχα με ολοκαίνουριες συλλογές που είμαστε σίγουροι ότι θα σας ενθουσιάσουν. Για όλους εσάς που  κρατήσατε τη δική μας λαμπάδα το βράδυ της Ανάστασης δεσμευόμαστε από τώρα ότι του χρόνου θα επιστρέψουμε με ακόμη περισσότερες προτάσεις και ιδέες, ακόμη πιο δημιουργικοί, ακόμη πιο αγαπησιάρικοι… γιατί χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα!

Σας αγαπάμε πολύ!

Καλό Πάσχα