Ένας Βαλεντίνος γεμάτος…Lifelikes εκπλήξεις!

Την «προσοχή» σας!..Όσοι, από εσάς, δεν πιστεύετε στην μαγεία του Αγ.Βαλεντίνου, σας λέμε προκαταβολικά να είστε λίγο επιεικής με το παρακάτω αρθράκι μας, γιατί εμείς ως άκρως ρομαντικοί, ονειροπόλοι και γεμάτοι συναισθήματα, όχι, απλά πιστεύουμε στις αγάπες και στις καρδούλες του Αγ.Βαλεντίνου, αλλά δημιουργούμε και τα κατάλληλα κοσμήματα για εσάς και το ταίρι σας!

Kiss me, Hug me, Love me! Ένα για εσάς και ένα για το άλλο σας μισό!

http://mylifelikes.gr/product-category/charms-women/valentines-lifelikes

Ο Φεβρουάριος για εμάς, εδώ στο workshop των Lifelikes, είναι πλημμυρισμένος από το κόκκινο..δημιουργούμε για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο τα πιο πρωτότυπα και καλαίσθητα βραχιολάκια, για να κοσμούν τα ερωτευμένα χεράκια! Ωστόσο, παράλληλα ετοιμάζουμε και τα «Μαρτάκια» που πιστεύουμε ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον Βαλεντίνο, για αυτό και φέτος συνδυάσαμε one_for-me,one_for_you! Συνδυάστε λοιπόν, τα βαλεντινάκια σας με τα μαρτάκια σας! Εμείς είμαστε εδώ!

http://mylifelikes.gr/product-category/charms-women/martaki

Αν έχετε βρει τον «βασιλιά της καρδιάς» σας τότε αυτό είναι το κατάλληλο δώρο για να του το αποκαλύψετε!

Και τώρα που σας προτείναμε, τι να επιλέξετε για την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου, ήρθε η στιγμή να σας δώσουμε και μερικά tips για εκείνη την ημέρα, ως άκρως αισθηματικά όντα που είμαστε εδώ στα Lifelikes!

Σκέψου, λοιπόν ένα μέρος ή ένα τόπο που θα ήθελες να βρεθείς μόνο με το άλλου σου μισό, τον Βαλεντίνο σου (εντάξει αν δεν σας αρέσει μην τον αποκαλείται Βαλεντίνο!) και οργάνωσε την έξοδό σας! Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από αυτά που έχετε υπολογίσει..απλά προσπαθήστε να μην περάσει η μέρα..χωρίς να έχετε κάνει κάτι διαφορετικό! Άλλωστε, δεν είναι κάθε μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Και εσείς που δεν τηρείται τα «έθιμα» της 14ης Φλεβάρη, βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και βγάλτε το ταίρι σας μια ρομαντική βόλτα… έτσι, για τα Lifelikes!χαχα! Είμαστε σίγουροι, ότι αν κανονίσετε, έστω και μια ρομαντική περατζάδα προσφέροντας στο άλλο σας μισό μια, Lifelikes δημιουργία σίγουρα θα σας μείνει αυτή η βόλτα! Κάτι τελευταίο, αλλά και σημαντικό! Μην ξεχνάτε, ότι με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το eshop μας, από 2/02 έως 15/02, μαζί με την παραγγελία σας θα δέχεστε και δωράκι έκπληξη από εμάς για εσάς με πολύ πολύ αγάπη! Enjoy your Valentine day!

Ενώστε το παζλ της αγάπης που αισθάνεστε για τον αγαπημένο σας, ή την αγαπημένη σας με τα πιο όμορφα και διακριτικά βραχιολάκια που κυκλοφορούν.

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/you-complete-me-2

Τι πιο όμορφο να έχεις βρει τον βασιλιά σου ή την βασίλισσά σου και να το εκφράζεις προσφέροντας αυτά τα βραχιολάκια; You are my king..you are me queen και χρόνια μας πολλά!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/my-queen-my-king

Infitiy love για εσάς που όχι, απλά είστε ερωτευμένοι αλλά και απόλυτα δοσμένοι στο ταίρι σας! Μην σταματάτε να αγαπάτε μέχρι το άπειρο!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/infinity-love

Φόρεσε το κόκκινο ματάκι την ημέρα του Αγ.Βαλεντίνου για να σε φυλάει και δείξε την αγάπη σου εκεί που η καρδιά σου χτυπά δυνατά!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/the-evil-eye-valentine

Ακολουθήστε το κάρμα σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει κάπου πολύ μαγικά! Ερωτευτείτε!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/karma-lovers

Η αγάπη θέλει δύο για αυτό και το συγκεκριμένο βραχιολάκι χωράει το άπειρο δύο φορές για να δείξει ότι το άπειρο πάει πάντα επί 2!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/double-infinity

Μοιραστείτε τα πιο δυνατά συναισθήματα της καρδιάς σας με τον «βασιλιά» ή την «βασίλισσά» σας, χαρίζοντας το διακριτικό βραχιολάκι. Συνοδεύεται και με την υπέροχη χειροποίητη συσκευασία Lifelikes.

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/king-of-my-heart-2

Είστε έτοιμοι να παίξετε το παιχνίδι της αγάπης με τον Βαλεντίνο σας; Τι πιο όμορφο να χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το βραχιολάκι Game of love!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/game-of-love

Kiss me, hug me,love me…Πριν το χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο, δώσε μια αγκαλιά και ένα φίλι!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/kiss-me-2

Το πιο διακριτικό σετ για την πιο ερωτευμένη γυναίκα είναι αυτό! Φορέστε το και τραβήξτε τα βλέμματα!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/love-knot-set

Μια βέργα όλο καρδιές για όλες τις ερωτευμένες και για αυτές που πρόκειται να ερωτευθούν!

http://mylifelikes.gr/shop/charms-women/the-love-bangle