Μια όνειρο-παγίδα να σας “φυλάει”!

Όσο μαγική φαίνεται με μία πρώτη ματιά, μία ονειροπαγίδα, άλλη τόση μαγεία, κρύβει η ιστορία της και η σημασία της. Εμείς, στα mylifelikes, αγαπάμε τις ονειροπαγίδες, γιατί πιστεύουμε ότι μας προστατεύουν απο κάθε “κακό” όνειρο!..Εσείς?

Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι καμιά φορά, αυτό που πιστεύουμε πολύ, μας συμβαίνει! Όλος αυτός ο μύθος, λοιπόν, περί αποφυγής κακών οιωνών, κρατάει τις ρίζες του, από την εποχή όπου οι Ινδιάνοι, κρεμούσαν πάνω από τις κούνιες των παιδιών τους, ιστό αράχνης όπου τον διακοσμούσαν με χάντρες και φτερά, προστατεύοντας τα έτσι, κατά κάποιο τρόπο από τα κακά πνεύματα, για να έρθουμε στο σήμερα και να τις ονομάσουμε σε: “Ονειροπαγίδες”.

Ανακαλύψτε και εσείς την δική σας ονειροπαγίδα, από την συλλογή μας και διώξτε, κάθε τι κακό! Σε χρώματα που σίγουρα θα αγαπήσετε, τα lifelikes.gr, σας υπόσχονται ότι θα ξεχωρίσετε και σίγουρα θα κάνετε τις πιο boho εμφανίσεις σας! Θα κοσμήσουν από το χέρι σας, μέχρι τον λαιμό σας! Κάντε “όμορφα” όνειρα λοιπόν, για να μην πέσετε σε καμία “παγίδα”….!

Σας ευχαριστούμε προσωρινά, φίλοι μας

..επιστρέφουμε με νέες “mylifelikes.gr” ειδησούλες..

Το κόκκινο, λευκό, μαύρο και κίτρινο χρώμα αντιπροσωπεύουν τα 4 σημεία του ορίζοντα αλλά και τις 4 φυλές του κόσμου, κατα τη φυλή των Hopiστο μύθο της δημιουργίας του ανθρώπου, η Γυναίκα –Αράχνη δημιούργησε στην αρχή 4 άντρες έναν από κάθε χρώμα και έτσι δημιουργήθηκαν οι 4 διαφορετικές φυλές.
Το μωβ είναι επίσης απο τα χρώματα που θα δείτε σε πολλές ονειροπαγίδες, αντιπροσωπεύει τον πνευματικό κόσμο και την επείγει ανάγκη του ανθρώπου που θα πρέπει να είναι να ψάχνει και να συνδέει τους 2 κόσμους, τον υλικό με τον πνευματικό, ώστε να ολοκληρωθεί σαν οντότητα.
Τα διάφορα χρώματα, σχήματα, φτερά, οι χάντρες και τα κοχύλια που συμπληρώνουν μια ονειροπαγίδα έχουν το δικό τους νόημα που διαφέρει ανάλογα με τη φυλή.

Ο εξωτερικός δακτύλιος συμβολίζει τον κύκλο της ζωής και του Ήλιου στο ηλιακό μας σύστημα. Γύρω από αυτόν αρχίζουν να πλέκουν ένα πλέγμα που συμβολίζει τον ιστό της Αράχνης που δημιούργησε τον κόσμο και πάντα συμβολίζει την ένωση που όλα έχουν μεταξύ τους στο σύμπαν. Πολλές φορές στο κέντρο υπάρχει μια χάντρα που αντιπροσωπεύει την Γιαγιά Αράχνη που είναι το κέντρο όλων.

Οι χάντρες που υπάρχουν στον ιστό αντιπροσωπέυουν τη προστασία που μας δίνει η Γιαγια-Αράχνη αλλά και τα σημαντικά όνειρα που κάποιος πρέπει να έχει στη ζωή του. Τα φτερά συμβολίζουν το στοιχείο του αέρα και ανάλογα το λόγο που φτιάχνεται χρησιμοποιούνται και διαφορετικά φτερά.

Lifelikes δημιουργίες με ονειροπαγίδες σε κολιέ, βέργες, charms, τσόκερ… κοσμήματα για να παγίδευετε τα βλέματα!