Σ’ αγαπάω μαμά!

Η Γιορτή της Μητέρας πλησιάζει και η αντίστροφη μέτρηση για να βρούμε το τέλειο δώρο για αυτή τη μία και μοναδική γυναίκα της ζωής μας έχει ξεκινήσει! Στις 8 Μαϊου γιορτάζει ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, η μητέρα μας, η μαμά μας! Ο άνθρωπος που είναι δίπλα μας σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας επιτυχία ή αποτυχία, στα μικρά και στα μεγάλα, στα εύκολα και στα δύσκολα!

Είναι ξεκάθαρο ότι δεν περιμένουμε αυτή την ημέρα για να της εκφράσουμε την αγάπη μας! Στις 8 Μαϊου είναι απλώς μια πολύ ωραία αφορμή να γιορτάσουμε με έναν πιο ξεχωριστό τρόπο αυτή τη μοναδική και αναντικατάστατη σχέση.

Μια μαμά σίγουρη αισθάνεται πλήρης και τρισευτυχισμένη και μόνο στην ιδέα ότι μας έχει στη ζωή της! Από την άλλη όμως ποσό γλυκό είναι να της προσφέρεις ένα δωράκι με τεράστια συναισθηματική αξία; Πόσο τέλειο είναι να μοιραστείς ένα διπλό βραχιόλι μαζί της ή ένα βραχιόλι που να υπογραμμίζει τη σχέση της και να το έχει στον καρπό της όλο το χρόνο! Να το βλέπει και να χαμογελάει!

Εμείς με την ίδια αγάπη που ετοιμάσαμε αυτά τα τόσο ξεχωριστά και συγκινητικά βραχιολάκια με την ίδια αγάπη ετοιμάσαμε μια λίστα με ιδέες για δώρα για να γιορτάσεις την Ημέρα της Μητέρας με τον πιο ζεστό και αγαπησιάρικο τρόπο… γιατί μάνα είναι μόνο μια!

Μαμά:

Πλούσια η γκάμα σε αυτή την κατηγορία. Αυτή η πολύτιμη λέξη αποτυπώνεται τέλεια σε ένα βραχιολάκι που η μαμά σου δεν θα χορταίνει να ρίχνει κρυφές ματιές, πολλές φορές, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

For my lovely Daughter – For my lovely Mother:

Η χαρά του να μοιράζεσαι είναι αυτή η πρόταση. Μαμά και κόρη συνδέονται ακόμη περισσότερο με ένα διπλό κόσμημα που μπορούν να ενώνουν κάθε φορά που συναντιούνται. Διπλό βραχιολάκι – διπλή χαρά.

You are my Princess – You are my Queen:

Μαμά και κόρη έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους με ένα διπλό βραχιόλι σχεδιασμένο για μικρά και μεγάλα κορίτσια που αισθάνονται Πριγκίπισσες & Βασίλισσες. Μια μεγαλύτερη κορόνα για τη μαμά και μια μικρότερη για την κόρη κάνουν αυτή την μέρα ακόμη πιο πολύτιμη!

Γιαγιά:

Ε ναι, αφού του παιδιού της το παιδί είναι δυο φορές παιδί της να μην είναι και για εμάς δυο φορές μαμάς μας η πολύτιμη γιαγιά μας; Γι’ αυτό δεν τη ξεχνάμε αυτή την ημέρα. Είμαστε σίγουροι ότι με αυτό το βραχιολάκι που γράφει “γιαγιά” επάνω θα συγκινηθεί και θα χαρεί αφάνταστα!