Φόρα το “συναίσθημά” σου!

“Μόνο όταν συναισθανόμαστε εμείς ένα πράγμα έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε γι’αυτό” έχει πει ο Γκαιτέ και εμείς όχι, απλά συμφωνούμε αλλά το τηρούμε πιστά. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι τα Lifelikes, βασίζονται εξ ολοκλήρου στο συναίσθημα, είτε αυτό μας προκαλεί θετικές είτε αρνητικές ψυχολογικές αντιδράσεις. Γιατί ας μην κρυβόμαστε, τα συναισθήματά μας, είναι πάντα σύνθετα και ανάλογα με την διάθεσή μας και την ψυχολογία μας προσαρμόζονται πάνω μας ή και το αντίθετο..προσαρμοζόμαστε εμείς σε αυτά και επιλέγουμε το κατάλληλο ύψος, συμπεριφορά και φυσικά το ντύσιμο αλλά και το αξεσούαρ-κόσμημα.

Τα Lifelikes, επειδή σχεδιάζονται και δημιουργούνται με βάση το συναίσθημα, πιστέψτε μας πως, όσο εντυπωσιακά και ξεχωριστά φαίνονται άλλο τόση ομορφιά κρύβουν μέσα τους.. κάτι που βγαίνει και προς τα έξω! Διαλέξτε και εσείς το δικό σας κόσμημα Lifelikes, προσθέστε το χαμόγελό σας και θυμηθείτε μας! Μην ξεχνάτε ότι και κάτι να πάει στραβά για κάποιο λόγο θα πήγε..δείτε το και εσείς στραβά και συνεχίστε. Ίσως, έτσι έπρεπε να γίνει!

Αφήστε όλα μα όλα τα αρνητικά πίσω και ελάτε να “φορέσετε” το δικό σας συναίσθημα. Η συλλογή των Lifelikes είναι γεμάτη από feelings.Enjoy λοιπόν!

Ένα για εσένα_ένα για το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Το πολύγωνο είναι ένα σχήμα με γραμμές που συναντιούνται αντιπροσωπεύοντας το πέρασμα από τη μία φάση της ζωής στην άλλη. Φόρεσε το για να ενδυναμώσεις τον εαυτό σου και να θυμάσαι ότι η αγάπη των ανθρώπων στη ζωή σου δεν τελειώνει ποτέ.

Δύο βραχιόλια σε ένα καρτελάκι, έτσι ώστε να δώσεις το ένα στο άλλο σου μισό.

Η αγάπη δεν μετριέται..για αυτό δώρισε στον αγαπημένο σου ή την αγαπημένη σου το “άπειρο”!

Πλούσιο σε συμβολισμό, το βραχιόλι με το σήμα του απείρου είναι μία συνεχής υπενθύμιση της ατέλειωτης αγάπης.

Δύο βραχιόλια σε ένα καρτελάκι, έτσι ώστε να δώσεις το ένα στο άλλο σου μισό.

Αν αισθάνεστε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό, τότε ευκαιρία να του το δείξετε με αυτό το συμβολικό βραχιολάκι Lifelikes.

Όσο μακριά και αν είστε ο ένας από τον άλλο μπορείτε να ενώσετε το παζλ σας! Ένα για εσάς_ένα για το ταίρι σας!

Φόρα την αγάπη επάνω σου, για να αγαπάς και να αγαπιέσαι είτε χάρισε την εκεί που νιώθεις να χτυπάει δυνατά η καρδιά σου!

Όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει ζωή… Φόρεσε το τυχερό σου βραχιόλι με τις πολύτιμες πέτρες από αχάτι και αιματίτη σαν υπενθύμιση ώστε, όποτε χρειάζεσαι λίγη τύχη, να θυμάσαι να κοιτάς προς τον ουρανό και να πιστεύεις!

Ήρθε η ώρα να πιστέψεις ότι οι ευχές σου θα πραγματοποιηθούν!

Φόρεσε το τυχερό σου βραχιόλι με τις πολύτιμες πέτρες από αχάτι και αιματίτη σαν υπενθύμιση ώστε όποτε χρειάζεσαι λίγη τύχη, να θυμάσαι να κοιτάς προς τον ουρανό και να πιστεύεις!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Μήπως η τύχη σου χαμογελάει ενώ εσύ την κυνηγάς; Αν αισθάνεσαι ότι η τύχη σε πλησιάζει και την αναζητάς τότε φόρεσε αυτό το διακριτικό βραχιολάκι και που ξέρεις; Ότι αισθανθείς μπορεί να σου συμβεί!

Η τύχη που ακολουθεί όποιον ανακαλύπτει ένα τετράφυλλο τριφύλλι, αποτελεί παράδοση-πρόληψη που συναντάται σε πολλούς λαούς.

Το ένα φύλλο είναι για την ΠΙΣΤΗ
Το δεύτερο για την ΕΛΠΙΔΑ
Το τρίτο συμβολίζει την ΑΓΑΠΗ
Και το τέταρτο κράτα το για «ΓΟΥΡΙ»!

Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι μπορείς να αισθανθείς τυχερός και να γεμίσεις αισιοδοξία εσένα και τους γύρω σου, με το πρωτότυπο necklace των Lifelikes, όπου προσαρμόζεται και το φοράς είτε κοντά στον λαιμό σου είτε το κρατάς μακρύ. Φοριέται Χειμώνα-Καλοκαίρι και συνδυάζεται από το πουλόβερ σας, μέχρι το μαγιό σας!

Μπορεί η φιλία να μην μετριέται με αστέρια, ωστόσο, αν τα συναισθήματά σου είναι βαθιά για τον φίλο σου ή την φίλη σου, τότε χάρισέ του, “τρία αστέρια” για τα έχει φυλαγμένα στο χέρι του!

Ανακάλυψε το χειροποιήτο διακριτικό βραχιολάκι στο eshop μας και μοιράσου το συναίθημα της φιλίας!