Χριστουγεννιάτικα δώρα από το Lifelikes Pop Up Store στο Riverwest

Το νέο ανανεωμένο Pop Up store μας στο Riverwest λειτουργεί εδώ και ένα μήνα στο εμπορικό δίπλα από την ΙΚΕΑ. Στην γνωστή πλεον θέση , στην είσοδο από τον Κηφισό θα βρείς όλα όσα βλέπεις στο mylifelikes.gr και ακόμη περισσότερα. Η Ιωάννα, η Μάγκυ και η Γιώτα θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και για κάθε περίπτωση και περίσταση ξεχωριστά.  Φροντίσαμε ώστε να υπάρχουν οικονομικές αλλά και πιο exclusive  επιλογές για όλους που όμως να διατηρούν το γούστο και την αισθητιήη. Θέλετε στο Χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρωνιάτικο τραπέζι να προσφέρετε κάτι σε όλους ; Δείτε τα δωράκια και γουράκια που σχεδιάσαμε  με κόστος από 5 ευρω .

Σε όσους δεν θέλεις να κανεις απλά ένα δώρο αλλά θέλεις να διαλέξεις  κάτι ξεχωριστό , χάρισε κάτι πιο προσωποποιημένο. Περιέγραψε μας τον χαρακτήρα του και εμείς θα σε βοηθήσουμε να επιλέξεις ανάμεσα σε 300 διαφορετικά Lifelikes  charms αλλά και μοναδικά προσωποποιημένα γούρια.

Αν πάλι θέλεις να κάνεις ένα πιο glamorous δώρο στον εαυτό σου ανακάλυψε την συλλογή με τα κοσμήματα Lifelikes. Ακόμη και τελευταία στιγμή θα βρείς το κόσμημα που θα ολοκληρώσει το βραδινό σου σύνολο και θα εντυπωσιάσει. Διάλεξε ανάμεσα σε εντυπωσιακά σκουλαρίκια με μίνιμαλ σχεδιασμό, chokers, βέργες σε πολλά σχέδια και μίνιμαλ κολιέ κατάλληλα για το τελειο layering.

Ανακάλυψε επίσης τις συλλογές σε τσάντες τριών ελλήνων σχεδιαστων! Την συλλογή της Χριστίνας Μαλλέ , όπως επίσης και περιορισμένα κομμάτια από την Capsule Collection. Τις δερμάτινες τσάντες Οphelia σε 6 διαφορετικά μεγέθη. Και τέλος προτιμήστε σακίδια πλατης-Ντουρβάδες lovely  για πρωτοτυπα  εργονομικά δώρα

Ophelia Handmade Bags

Christina Malle

Lovely Handmade