Χριστουγεννιάτικα Εταιρικά Δώρα Lifelikes

Η ομάδα του Lifelikes σχεδιάζει και φέτος για εσάς μοναδικά εταιρικά δώρα για να χαρίσετε την εορταστική περίοδο. Για όλους εσάς τους επιχειρηματίες, τα καταστήματα, τους εργοδότες που όπως αρμόζει η παράδοση ψάχνετε να χαρίσετε κατι χρήσιμο, καλόγουστο και οικονομικό, ετοιμάσαμε κάποιες προτάσεις:

Εταιρικά Charms

Tailor-made charms για πιο ιδιαίτερα εταιρικά δώρα. Χαρίστε φέτος τις γιορτές υψηλής ποιότητας κοσμήματα με το δικό σας προσωπικό μήνυμα, αφιέρωση, ευχή, όνομα ή ακόμα και το εταιρικό σας λογότυπο. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα σχέδια προσαρμόζοντας το μήνυμα σας πάνω σε αυτό, ή σε συνεργασία με εμάς να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο το οποίο θα είναι αποκλειστικά για εσάς.

Γούρια

Επιλέξτε Lifelikes Γούρια να προσφέρετε ως εταιρικά δώρα συμπληρώνοντας τις ευχές για το νέο έτος. Μέσα από μια πληθώρα επιλογών στα σχέδια και κατόπιν συζήτησης μαζί σας μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε κάτι απόλυτα πρωσοποποιημένο που θα καλύπτει ακριβώς τις εταιρικές σας ανάγκες. Όλα τα γούρια μπορούν να συνοδεύονται από την αντίστοιχη συσκευασία, σχεδιασμένη αν το επιθυμείτε αποκλειστικά για εσας. Μπορούν επίσης να προσαρμοστούν σε μπρελόκ με ιδιαίτερο design, πάντα προσαρμοσμένο από το ύφος και το logo της εταιρίας σας.

Εκτός από την αισθητική και την ποιότητα φροντίζουμε τα εταιρικά δώρα να έχουν κάποια χρηστικότητα, ώστε να μην καταλήγουν στα σκουπίδια αλλά να εντυπωσιάζουν και να μένουν για να θυμίζουν συγκεκριμένες στιγμές ή συνεργασίες.

Είμαστε επομένως στην διάθεσή σας να προτείνουμε ιδέες και λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά εταιρικά δώρα για εσάς.