Χειροποίητα Σανδάλια Lifelikes

Τα Lifelikes sandals εμφανίστηκαν δειλά δειλά το 2013 με ελάχιστα σανδάλια που δημιουργήσαμε για εμάς και τις φίλες μας. Το 2014 αγαπήθηκαν από πάρα πολύ κόσμο εξαιτίας της ιδιαιτερότητας τους. Συνδυάζουν δύο ελληνικές παραδόσεις και τεχνικές σε μία ενιαία μοντέρνα γραμμή. Αυτός είναι και ο λόγος που τα κάνει να ξεχωρίζουν στις διάφορες κατηγορίες των σανδαλιών αλλά και στις καρδιές σας.

3

Σχεδιάζουμε το κλασσικό,ελληνικό, δερμάτινο σανδάλι με μία πιο μοντέρνα και κομψή γραμμή από αυτή που έχουμε συνηθίσει εως τώρα. Στην συνέχεια δια χειρός κατασκευάζεται κάθε σανδάλι από 100% γνήσιο δέρμα άριστης ποιότητας.

Το διακοσμητικό κομμάτι ενός Lifelikes sandal είναι ως επι τω πλείστον ένα χειροποίητο πλεκτό κόσμημα που προσαρμόζεται επάνω στο δερμάτινο σανδάλι. Η τέχνη του πλεξίματος και του κεντήματος με παραδοσιακές ελληνικές τεχνικές έρχεται και αγκαλιάζει το γυμνό δερματινο σανδάλι. Πολύτιμες πέτρες, κρύσταλλα , αλυσίδες ενώνονται με χρωματιστά νήματα δίνοντας ένα φρέσκο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

222

DSC_0090 copy

Ο λόγος που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε τα Lifelikes sandals είναι ότι αγαπάμε τα φλατ παπούτσια τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις βραδινές εμφανίσεις. Ψάχναμε ένα σανδάλι που θα μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, στην πόλη στο νησί αλλά θα διατηρεί την κομψότητα ενός βραδινού παπουτσιού.

Ο λόγος που εσείς το αγαπήσατε είναι ο ίδιος ακριβός!Η άνεση που προσφέρει το δερμάτινο σανδάλι, οι αμέτρητοι συνδυασμοί χρωμάτων των Lifelikes sandals, το μοντέρνο, vintage , ethnic αλλά και glamour στυλ τους ,τα έκανε να ενσωματωθούν στην γκαρνταρόμπα σας και την καθημερινότητά σας!

DSC_1094 copy copy

2 replies on “Χειροποίητα Σανδάλια Lifelikes

Comments are closed.