Όλα όσα συμβαίνουν στο εργαστήριο! Οι πρώτες λαμπάδες έφτασαν!

Μπορεί σε λίγες μέρες να αφήνουμε πίσω μας, τον Φεβρουάριο, ωστόσο, εμείς έχουμε ήδη μπει στο.. Πασχαλινό κλίμα! Το εργαστήριο μας, έχει πλημμυρίσει από έντονες μυρωδιές που προέρχονται από; Μαντέψτε! …Από τα αρωματικές χειροποίητες λαμπάδες μας, που θα γίνουν σύντομα δικές σας! Εμείς για να ξέρετε έχουμε κάνει τις επιλογές μας! Για εμάς.. αλλά και για τα βαφτιστήρια μας! Ξέρουμε από τώρα την λαμπάδα που θα κρατήσουμε φέτος το Πάσχα!

Μα και εσείς, αν τις βλέπατε σίγουρα θα επιλέγατε από τώρα την δική σας! Δεν κρατιόμαστε σας λέμε! Οι ερωτευμένοι της ομάδας μας, ή αλλιώς οι Lifelikers in love, όπως χαρακτηριστικά τους φωνάζουμε στους διαδρόμους του workshop μας.. έχουν διαλέξει τις λαμπάδες one for me, one for you για να μοιραστούν την αγάπη τους και αυτό το Πάσχα, με το άλλο τους μισό!

Από την άλλη oι single των Lifelikes, διάλεξαν για τους εαυτούς του και μόνο.. αλλά και κράτησαν μια λαμπάδα έκπληξη για να την χαρίσουν στην κολλητή τους φίλη, που ζει μες τα όνειρα είτε τον κολλητό τους φίλο, που πιστεύει πολύ στο κακό το μάτι!

Τα σχέδια είναι τόσα, μα τόσα πολλά που πρέπει να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο για να σας τις περιγράψουμε! Δεν σας λέμε όμως τίποτα άλλο, μείνετε συντονισμένοι..ακολουθήστε μας στο instagram μας και παρακολουθήστε τα instastories μας! Εκεί, «ανεβάζουμε» τις λαμπάδες που θα σας κλέψουν την καρδιά!! Ναι, ναι! Είμαστε πολύ σίγουροι, γιατί τις έχουμε δημιουργήσει με τόση αγάπη και αφοσίωση που σίγουρα τα συναισθήματά μας, θα έχουν ανταπόκριση …θα φτάσουν σε εσάς άμεσα..με ένα άγγιγμα! Καλό Πάσχα να έχουμε..

Και μείνετε συντονισμένοι γιατί αυτό ήταν μία μικρή “γεύση” , για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει! Σε πολύ λίγες μερούλες θα σας παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη τη συλλογή μας!

Καλό Πάσχα να έχουμε..