Εσύ Lifeliker γνωρίζεις για το Jamjar;

Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι το Lifelikes διαθέτει πέραν του δικού του eshop και ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα στο jamjar.gr. Πόσοι όμως από εσάς έχετε καταλάβει τι πραγματικά είναι το Jamjar; Το jamjar είναι το Νο1 πρωτοπόρο ελληνικό marketplace που περιλαμβάνει τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες. Πάνω από 200 δημιουργοί είναι επιλεγμένοι με πολύ αυστηρά κριτήρια και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί βρισκόμαστε αναάμεσα σε αυτούς. Οι Lifelikes δημιουργίες φιγουράρουν ανάμεσα στις 5,000 πιο αξιόλογες δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών.

Για όσους δεν το γνωρίζετε πίσω από το υπέροχο αυτό ηλεκτρονικό κατάστημα βρίσκονται και δύο υπέροχα ταλαντούχα κορίτσια. Η Βέρα Παπαγγελοπούλου και η Εύα Επιτροπάκη ή αλλιώς το Jam και το Jar. Δύο φίλες που γνωρίστηκαν όσο φοιτούσαν στην Πάντειο, με σπουδές και επαγγελματική εμπειρία στην επικοινωνία και το marketing έσμιξαν για να δημιουργήσουν το Jamjar.gr.

Το ονόμασαν jamjar.gr γιατί όλες οι δημιουργίες του είναι τόσο λαχταριστές όσο το βαζάκι με την χειροποίητη μαρμελάδα της μαμάς που σκαρφαλώναμε μικροί να κατεβάσουμε από το ράφι. Σαν ψέμα μας φαίνεται, πριν 2-3 χρόνια η πρώτη μας συνάντηση με τα κορίτσια που το Jamjar και το Lifelikes που τότε έκαναν τα πρώτα τους βήματα δειλά δειλά, γίναμε κι’εμείς ένα μέρος της Jamjar-ομάδας.

Από τότε έχουμε περάσει μαζί τις πιο όμορφες στιγμές, σε bazaar, συναντήσεις και έχουμε μοιραστεί πολλές λαχταριστές δημιουργίες μαζί σας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το πολύ επιτυχημένο jamjarobazaar στην Ερμού, όπως επίσης και την στιγμή που η Skroutz A.E εμπιστεύτηκε το jamjar και επένδυσε σε αυτό. Με σύμμαχο την Skroutz, την μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης προιόντων και τιμών που παρέχει στο jamjar.gr την πολύτιμη τεχνογνωσία του, πλεόν η jamjaro-ομάδα καθημερινά μοιράζετε την δημιουργικότητα της, μαζί σας μέσω των πιο πρωτότυπων και μοναδικών χειροποίητων. Τo Lifelikes Team δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό και πολύ θετική ενέργεια συμμετέχει ανελειπώς στα bazaar, ανανεώνει συχνά το μικρό jamjarμαγαζάκι του, βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι.

Δες το δικό μας μαγαζάκι στο jamjar.gr εδώ

Τo Jamjar την Πέμπτη, την  Παρασκευή και το Σάββατο 24-26/11 θα διοργανώσει το φετινό Χριστουγεννιάτικο bazaar στο μετρό του Συντάγματος. Η Εύα, η Βέρα μαζί με άλλους 50 καλλιτέχνες, ανάμεσα τους και εμείς θα βρισκόμαστε εκεί με τις πιο ιδιαίτερες Χριστουγεννιάτικες προτάσεις.