Χριστουγεννιάτικες Lifelikes προετοιμασίες!

Η ομάδα μας έχει  ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για την πιο μαγική εποχή του χρόνου! Τα Χριστούγεννα κοντεύουν και σιγά σιγά αρχίζουμε να σας αποκαλύπτουμε το δικό μας ξεχωριστό παραμύθι!

Πόσες Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μπορεί να χωρούν στην φαντασία σας;
Στο εργαστήριό μας, το Lifelikes Team, καθημερινά σχεδιάζει και δημιουργεί Χριστουγεννιάτικα δώρα, τυχερά γούρια και στολίδια που θα κάνουν τις προσωπικές σας στιγμές μαγικές!

Πρωτότυπα ξύλινα γούρια με χάραξη και ανάγλυφο για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα με το ανίστοιχο καρτελάκι γεμάτα συναισθήματα και ευχές!

Παρακάτω σας δίνουμε μια ιδέα για το τι θα βρείτε στο εργαστήριο μας αλλά και στο eshop μας.

Τα πρώτα Χριστούγεννα σαν οικογένεια

Ένα δώρο ιδιαίτερο για την φίλη σας που έγινε μαμά για πρώτη φορά ή για το ζευγάρι που περνάνε τα πρώτα τους Χριστούγεννα στο δικό τους σπίτι. Δείξτε την αγάπη σας κάνοντας ένα προσωπικό και μοναδικό γούρι, φέρνοντας τύχη για το νέο έτος!

Για τις αγαπημένες γυναίκες της οικογένειας

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις γυναίκες που μας αγαπάνε πιο πολύ στον κόσμο! Συμβολικά γούρια για την μαμά, την γιαγιά και την νονά για να τους φέρει τύχη το νέο έτος!

Για την καλύτερη δασκάλα

Κάθε χρόνο θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δασκάλα του παιδιού μας. Ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο γούρι με πλεκτή κορδέλα για τις καλύτερες εορταστικές ευχές!

Ξύλινα Μονογράμματα

Ξύλινα γούρια μονογράμματα που συνδυάζονται με ιδιαίτερες κορδέλες μπορείτε να βρείτε στο eshop μας. Ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να χαρίσετε  σε όλα τα μέλη της οικογένειας για την νέα χρονιά!

Charms γούρια Μονογράμματα για το νέο έτος

Προσωποποιημένα lucky charms με μονόγραμμα! Κάντε ένα δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο το μονόγραμμα του ή το μονόγραμμα σας και δείξτε την αγάπη σας με όλες τις ευχές σας για το νέο έτος!

Charms γούρια 2017 για το νέο έτος

Μοιράσου την τύχη του 2017 με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Lucky charms σε μακραμέ αλλά και με πολύτιμες πέτρες με χαραγμένο το 17. Βρείτε τύχη και ευημέρια από την καινούργια συλλογή μας

Γούρια για τον τετράποδο φίλο μας

Δεν ξεχνάμε και τους τετράποδους φίλους μας! Γούρι για το 2017 για να μοιραστούμε μαζί με το καλύτερο και πάντα πιστό κατοικίδιο μας!

Ξύλινο κουτί

Ένα ιδιαίτερο ξύλινο εορταστικό κουτί που μπορείτε να βάλετε το δώρο που θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας. Κάτι πιο ιδιαίτερο και συνδυαστικό ώστε να κάνει το δώρο ακόμα πιο εντυπωσιακο!

Φέτος τα Χριστούγεννα η μεγάλη έκπληξη της ομάδας μας για εσάς θα είναι οι τρομέρες Χριστουγεννιάτικες συσκευασίες. Πρωτότυπα gift tags, ξεχωριστές κορδέλες, γιορτινό αμπαλάζ, σακούλες και φακελάκια με ιδιαίτερα γραφιστικά θα κάνουν τα δώρα σας παραμυθένια!

Για τους πιο απαιτητικούς ετοιμάζουμε κάρτες  γνησιότητας, πιστοποίηση ποιότητας και σφραγίδα με βουλοκέρι.

 

Δείτε περισσότερα γούρια εδώ!