Αυτό ήταν ένα πάρτι που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό! Με βασικούς πρωταγωνιστές τα αστεράκια, τη χρυσαφένια λάμψη, τα λαμπερά χαμόγελα και το συναίσθημα φυσικά, τα LifeLikes δε γινόταν να απουσιάζουν! Θέλεις να δεις λοιπόν, πως περάσαμε στο υπέροχο πάρτι που διοργάνωσε το περιοδικό Yes-I-Do;

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τεύχους, του περιοδικό Yes-I- Do είπαμε κι εμείς το μεγάλο ΝΑΙ στην αγαπημένη μας Μυρτώ Κάζη – ψυχή του περιοδικού και του ομώνυμου site – και όχι απλώς παραβρεθήκαμε αλλά μοιράσαμε και άφθονη αστερόσκονη με την υπογραφή LifeLikes σε όλους τους καλεσμένους.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά σχεδιάσαμε αποκλειστικά για τις γυναίκες μια υπέροχη καρφίτσα σε σχήμα αστεριού και για τους άντρες αντίστοιχα μανικετόκουμπα καθώς το theme της βραδιάς ήταν Stardust, όπως ακριβώς ονομάζεται και η δική μας συλλογή με αστεράκια φέτος. Μια συλλογή που πιστέψτε μας δεν πρέπει να χάσετε!

Με το motto “Never Stop Looking Up” πέρα από υπέροχα δωράκια σε σχήμα αστεριού μοιράσαμε και πολύ αγάπη στο πάρτι αυτό και η χαρά που βλέπαμε σε όσους φορούσαν κατευθείαν τα δωράκια μας ήταν μοναδική.

Το νέο τεύχος του Yes-I- Do, το οποίο είναι αφιερωμένο στις μοναδικές αυτές στιγμές όπου δυο άνθρωποι αποφασίζουν να γίνουν ένα, δεν θα πρέπει να το χάσετε για έναν ακόμη λόγο, έχουμε δώσει κι εμείς μια πολύ όμορφη συνέντευξη στη Μυρτώ Κάζη αναφορικά με τα LikeLikesTales, το δεύτερο “παιδί” μας που ασχολείται αποκλειστικά με το γάμο, τη βάφτιση και τα bachelor party! Μυρτώ Κάζη και Yes-I-Do ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη βραδιά.

Ανυπομονούμε για την επόμενη!