Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Γούρι 2D Χριστουγεννιάτικο Δεντράκι με τη δική σου λέξη

Κωδικός προϊόντος 5144
+ 19 Lifelikes Points
Κατόπιν παραγγελίας
Διαθέσιμο σε 3 -5 ημέρες

Φτιάξε το δικό σου χειροποίητο ξύλινο δεντράκι, με Χριστουγεννιάτικη εικονογράφηση και κρεμασμένη μπάλα με το όνομα ή τη λέξη που επιθυμείς.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Προσωποποιημένο χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο γούρι δεντράκι για να ευχηθείς Καλές Γιορτές στα αγαπημένα σου πρόσωπα, κατασκευασμένο από ξύλο με το μοναδικό μοτίβο της συλλογής Χριστούγεννα Εν Δράσει. Σημείωσέ μας στο πεδίο, το όνομα ή τη λέξη που θέλεις να σχεδιάσουμε, και φτιάξε το δικό σου μοναδικό γούρι! Ένα personalized Lifelikes γούρι γεμάτο ευχές, για Καλές Γιορτές, που μπορεί να στολίσει οποιονδήποτε χώρο και θα ταιριάξει απόλυτα με την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου. Ανακάλυψε και τα υπόλοιπα γούρια της, θεματικής μας, συλλογής Χριστούγεννα εν δράσει. Όλα τα γούρια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την ομάδα των Lifelikes στο εργαστήριο μας. Το γούρι θα το παραλάβεις σε συσκευασία δώρου, έτοιμο να το δωρίσεις σε αυτούς που αγαπάς!

*ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Στα προϊόντα ειδικής παραγγελίας (custom) , καθώς έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τον πελάτη, απαιτείται προ-πληρωμή των συγκεκριμένων παραγγελιών, (με κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή paypal) και δεν επιστρέφονται. 

ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ: ΞΥΛΟ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ: 10,2 * 12,8 CM

One of a Kind
Inspired from Life Moments
Produced in Our Workshop
Designed by the Lifelikes Team
Hand finished with guaranteed quality
Made in Greece