Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Βρες το ιδανικό δώρο για την αγαπημένη σου δασκάλα!

Βρες το ιδανικό δώρο για την αγαπημένη σου δασκάλα!
Ψάχνεις ένα δώρο για να χαρίσεις και να ευχαριστήσεις την αγαπημένη σου δασκάλα στις φετινές γιορτές?
Τα Lifelikes έχουν σχεδιάσει μοναδικά δώρα-γούρια αλλά και χρηστικά αντικείμενα αφιερωμένα στην δασκάλα και τον δάσκαλο, με τα πιο τρυφερά μηνύματα!
Η μεγάλη συλλογή μας σε περιμένει να την ανακαλύψεις και να σε κάνει να ξεχωρίσεις με ένα δώρο που θα μείνει αξέχαστο!


 Κρεμαστά διακοσμητικά – γούρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως στολίδια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή δώρου!



 Ένα διακοσμητικό χειροποίητο επιτραπέζιο διακοσμητικό θα στολίσει ιδανικά το γραφείο ή την βιβλιοθήκη της αγαπημένης σου δασκάλας.

   

 Σου προτείνουμε το απόλυτο προσωποποιημένο δώρο για την δασκάλα, την χειροποίητη ξύλινη ατζέντα planner.
Ένα δώρο που εκτός από εξατομικευμένο είναι και άκρως χρηστικό αφού συγκεντρώνει σημειώσεις για τον προγραμματισμό όλης της καθημερινότητας μιας δασκάλας. 

  

  
 
 Επίλεξε το δώρο που θέλεις και απογείωσέ το με την πιο ονειρεμένη συσκευασία! Γιορτινό χαρτί περιτυλίγματος, εντυπωσιακή κόκκινη κορδέλα και ένα κρεμαστό ξύλινο μονόγραμμα ως gift tag συνθέτουν το απόλυτο προσωποποιημένο δώρο!
  
 
Καλά Χριστούγεννα!