Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Black Friday: Πώς θα ψωνίσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Black Friday: Πώς θα ψωνίσεις ανάλογα με το ζώδιό σου
H Black Friday, η πολυαναμενόμενη Παρασκευή των εκπτώσεων και των προσφορών κοντοζυγώνει. Αγαπημένα fashion items αλλά και κλασσικά κομμάτια από τις συλλογές Lifelikes, θα είναι στη διάθεσή σας για να ανανεώσετε το προσωπικό σας στιλ. Ωστόσο, αν νιώθετε ότι χρειάζεστε μία καθοδήγηση για να κάνετε τις σωστές αγορές αυτή την Black Friday, τότε δείτε τις προτάσεις μας, ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός

Ανιαρή υπόθεση για σένα τα ψώνια ή απλώς ένα ακόμα παιχνίδι εξερεύνησης. Το ζητούμενο είναι να μην βαρεθείς κι αυτό το έχουμε εξασφαλίσει για σένα. Έχεις τόσες πολλές επιλογές που σίγουρα θα βρεις κάτι να σε ενθουσιάσει. Ξεκίνα από τα Charms, που βρίσκονται όλα σε έκπτωση, και σίγουρα κάτι θα βρεις να καλύψεις το γούστο σου.




Ταύρος

Λατρεύεις τα ψώνια, αλλά απεχθάνεσαι την πολυκοσμία. Το www.mylifelikes.gr είναι ο απόλυτος προορισμός σου. Εκεί θα απολαύσεις τα ψώνια σου με την ησυχία σου και για να κάνεις την αρχή σου προτείνουμε αυτήν την εξαιρετική σειρά με βραχιόλι, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι με λευκές-γκρι πέτρες, δεδομένου ότι έχεις μία ροπή προς την πολυτέλεια, αλλά και η τυχερή σου πέτρα είναι το διαμάντι! Ρίξε μια ματιά και στο κολιέ με το ζώδιό σου, που θα το βρεις για πρώτη φορά σε έκπτωση!

  



Δίδυμος

Ψάχνεις, ψάχνεις, ψάχνεις και συχνά δεν ξέρεις τι ακριβώς. Η Black Friday είναι για σένα μία ευκαιρία να βρεις την ιδανική προσφορά. Και στα Lifelikes θα την βρεις σίγουρα.
Ανακάλυψε πριν από όλους τα κοσμήματα και τα δώρα με super εκπτώσεις και μην το πεις πουθενά, γιατί θα εξαντληθούν πριν προλάβεις να πεις ΥΑΥ!

   


Καρκίνος

Το συναίσθημα είναι στο μεγαλείο του γενικά αλλά και στα ψώνια ακόμα περισσότερο.

Μια γυναίκα Καρκίνος λατρεύει τα μαργαριτάρια και οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών, άρα… εδώ είμαστε για να σου προτείνουμε τα καλύτερα!

 

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιό διακριτικό, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πέρλες και φιλντισένια πέτρα, είναι φτιαγμένο για εσένα και μόνο!
  



Λέων

Ψώνια=γιορτή. Black Friday=διπλή γιορτή. Για τα λιονταράκια λοιπόν, είναι μία ευκαιρία ακόμα αυτή η μέρα να δείξουν το μεγαλείο τους. Αν είσαι στην κατηγορία αυτή του ζωδιακού, τότε έχεις αδυναμία στο ωραίο και στην πολυτέλεια. Γι' αυτό στα Lifelikes δεν θα ξέρεις από πού να αρχίσεις να φτιάχνεις το καλάθι σου. Ώρα να σε βοηθήσουμε λοιπόν! Διάλεξε μοναδικά κοσμήματα που θα βρεις στη μεγαλύτερη έκπτωση που έγινε ποτέ!

     


Παρθένος

Τελειομανής και ελαφρώς αναποφάσιστη η γυναίκα Παρθένος. Ωστόσο, στην Black Friday θα έχεις ήδη αποφασίσει τι χρειάζεσαι για να καλύψεις το "κενό" στη συλλογή σου. Μία ξύλινη χειροποίητη ατζέντα, καθώς η οργάνωση αποτελεί το Α και το Ω στην καθημερινότητά σου. Φτιαγμένη αποκλειστικά και μόνο για σένα με το όνομά σου πάνω! Εάν τελικά αποφασίσεις να κάνεις δώρο την ατζέντα στην κολλητή σου, μη χάσεις ευκαιρία να ολοκληρώσεις το δώρο σου με μια υπέροχη συσκευασία με χρυσοτυπία!

 



Ζυγός

Η ισορροπία του ζωδιακού. Αγαπάς τα ψώνια και στην Black Friday βλέπεις μία ευκαιρία να πάρεις κάτι όμορφο για τη συλλογή σου. Ως ζυγός όμως, ίσως προτιμήσεις να πάρεις ένα σετ σκουλαρίκια και κολιέ. Ακόμα κι αν δεν τα φορέσεις ποτέ μαζί, θα ικανοποιήσεις το μέσα σου. Προτιμάς τα απλά και ρομαντικά κοσμήματα και έχουμε να σου προτείνουμε κάτι που δε θα σε αφήσει αδιάφορη!

   



Σκορπιός

Ξέρεις τι θες πάντα. Μπορείς να μην το λες και κανείς να μην το καταλάβει, αλλά εσύ την Black Friday θα την εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Έχεις ήδη αποφασίσει τι θες και στοχευμένα θα το αποκτήσεις. Μία Σκορπίνα, αγαπά τα κοσμήματα με πέτρες τυρκουάζ, τα κοράλλια και ό,τι σχετίζεται με έντονα και καλοκαιρινά χρώματα, και τα φοράει όλο το χρόνο! Δε θα σε αφήσουμε λοιπόν παραπονεμένη!


  


  




Τοξότης

Η αισιοδοξία σου δεν σε αφήνει ούτε στα ψώνια. Περιμένεις, χωρίς καμία ένδειξη συνήθως κάτι συναρπαστικό να συμβεί την ώρα που κάνεις ψώνια, και στα Lifelikes αυτή την Black Friday δεν θα απογοητευτείς.  Μία γυναίκα Τοξότης δεν εντυπωσιάζεται με διαμαντένια δαχτυλίδια και χρυσά κολιέ, ψάχνει κάτι διακριτικό και σε μεγάλη ευκαιρία. Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε το Μονόγραμμά σου ή το Ζώδιό σου, σε έκπτωση, που δεν το βρίσκεις συχνά... Μη χάσεις την ευκαιρία που εμφανίστηκε!




Αιγόκερως

Μεθοδικότητα, λογική και υπευθυνότητα είναι τα χαρακτηριστικά σου και αυτά ισχύουν και όταν ψωνίζεις. Επομένως, την Black Friday την περιμένεις για να κάνεις όσα περισσότερα τικ μπορείς στη λίστα με τα θέλω σου. Έχεις ήδη μπει στα Lifelikes και έχεις κάνει check τι θες και τι σου λείπει. Μήπως να πάρεις και μερικά δώρα για τα Χριστούγεννα;

  


Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα προβλέψουμε τις αγορές σου. Μπορεί την Black Friday να πάρεις δώρα για όλους, μπορεί όμως να δυσκολευτείς να αποφασίσεις για το αν τελικά θα πάρεις εκείνο το ζευγάρι σκουλαρίκια που πάντα πέφτεις πάνω του και σ' αρέσει. Θα ήθελες κάτι σε κρίκο ή κάτι πιό ιδιαίτερο;


  

 
 



Ιχθύς

Όνειρο ζεις και εμείς δεν θα σε ξυπνήσουμε. Απλά θα στο κάνουμε πιο ωραίο την Black Friday. Αν μπεις στα Lifelikes, υποσχόμαστε μία απολαυστική περιήγηση και προσφορές που θα κάνουν ακόμα πιο ευφάνταστα και δημιουργικά τα ψώνια σου. Η γυναίκα Ιχθύς, είναι λάτρης των πολύτιμων λίθων και για αυτό και εμείς θα σε πλημμυρίσουμε από αυτούς!

Σκουλαρίκια με Μαύρο όνυχα

  

Βραχιόλια με Κορνεόλη
  



Δαχτυλίδια με Αμέθυστο

  

Stay Tuned γιατί οι Black Friday προσφορές δεν έχουν τελειώσει ακόμη...