Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Morroco Inspired

Morroco Inspired

Ταξίδι στο Μαρόκο! Αν ετοιμάζεσαι για έναν τόσο μαγικό προορισμό ή ακόμα κι αν λατρεύεις το μαροκινό στυλ το καλοκαίρι, με αέρινα εμπριμέ πολύχρωμα υφάσματα, τότε σίγουρα θα ερωτευτείς την Kedima Collection. 

H συλλογή Kedima συνδυάζει τον μοντέρνο minimal σχεδιασμό με την παραδοσιακή τέχνη του κεντήματος. Πολύχρωμες κλωστές πάνω σε μοντέρνες, λιτές στιλιστικές γραμμές συνδυάστηκαν για να δημιουργηθούν κοσμήματα υψηλής αισθητικής που θα γίνουν το απόλυτο inspo για κάθε καλοκαιρινό προορισμό με άρωμα Μαρόκου.

Συνδύασε το boho chic στυλ σου με βραχιόλια, σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και κολιέ από την Kedima Collection και κάνε μοναδικές εμφανίσεις! Κλωστές σε κλασικά, έντονα, παστέλ και dusty χρώματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.

Ακόμα κι αν είσαι bride to be και έχεις επιλέξει boho glam θέμα, στην συλλογή θα βρεις κομμάτια σε χρυσό με λευκό κέντημα μαζί με πέρλες και λαμπερές πέτρες!

 

Φωτογραφίες με κοσμήματα από την Kedima Collection που ταξίδεψαν στο Μαρόκο.