Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Mother's Day in Lifelikes

Mothers Day in Lifelikes

Σκοπός μας είναι όλες οι μανούλες του κόσμου την Κυριακή 8 Μαΐου να χαμογελάσουν! Να νιώσουν αυτή τη ζεστασιά που τόσο απλόχερα εκπέμπουν στα παιδιά τους. Και για να το καταφέρουμε μία κίνηση αρκεί, παρέα με ένα χάδι και μια γλυκιά κουβέντα. Κάτι γλυκό που λέει και το τραγούδι, κάτι τρυφερό και μοναδικό όσο Εκείνη. 

Στα Lifelikes νιώθουμε αυτή την ανιδιοτελή αγάπη και την κάναμε κινητήριο δύναμη για να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μοναδικά δώρα για τα Μαμά. Ξύλινες καρδιές και ξύλινα λουλούδια, πρωτότυπα δώρα, διακοσμητικά και γούρια που θα τις θυμίζουν κάθε φορά που τα κοιτάζει πόσο πολύτιμη είναι.

   

Μην ξεχάσεις φέτος να πάρεις ένα δώρο στη μαμά σου. Εμείς βάλαμε τη φαντασία μας και όλη μας την αγάπη για να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό. Εσύ κάνεις την επιλογή και βάζεις τα λόγια αγάπης που θα συνοδεύσουν το δώρο σου στη φετινή γιορτή της Μητέρας. 

   

Βρες στη συλλογή των Lifelikes που σχεδιάστηκε για τη γιορτή της Μητέρας το δώρο που ταιριάζει στη δική σου μαμά. Όσο χρονών κι αν είσαι, όσο χρονών κι αν είναι η μαμά σου, η σχέση αυτή παραμένει διαχρονική, ξεχωριστή και ατόφια.

Happy Mother's Day!