Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

We believe in unicorns! We believe in magic!

We believe in unicorns! We believe in magic!

Ποια από εμάς δεν ονειρεύεται να αποκτήσει έστω και λίγη από τη λάμψη του αγαπημένου μυθικού μονόκερου; Εμείς έχουμε βάλει τα δυνατά μας να το κατακτήσουμε αυτό με τη συλλογή Unicorn που μόλις λανσάραμε.

Το Unicorn party σκεφτόμαστε να το ξεκινήσουμε με τα βραχιολάκια μας. Με διπλή αστραφτερή χρυσοκλωστή γύρω τριγύρω από τον καρπό, μπορούμε να το φορέσουμε μόνο του ή δίπλα στα αγαπημένα μας LifeLikes friendship βραχιολάκια.

Επόμενη επιλογή είναι σίγουρα τα κολιέ μας. Με το μυθικό κέρατο του μονόκερου να πρωταγωνιστεί, αστραφτερή, χρωματιστή πέτρα επάνω σε αυτό και γυαλιστερή χρυσοκλωστή γύρω από το λαιμό σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο. Αντιθέτως θα χαρίσει έξτρα δόση μαγείας σε κάθε μας εμφάνιση.

Τέλος, για να απογειώσουμε το unicorn στιλ θα χρειαστούμε έστω και ένα από τα “μαγικά” μας τσόκερ με τέλεια ανάγλυφη υφή χαβιαριού κυκλοφορούν στις πιο unicorn αποχρώσεις που μπορείς να φανταστείς.

Όλα αυτά συνδυαστικά με το προσωπικό στιλ της κάθε μιας ξεχωριστά θα συνθέσουν το πιο λαμπερό unicorn look του καλοκαιριού.