Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Αιγόκερως - το ζώδιο που κλείνει την χρονιά και υποδέχεται το νέο έτος!

Αιγόκερως - το ζώδιο που κλείνει την χρονιά και υποδέχεται το νέο έτος!
Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που αντιπροσωπεύει το χρόνο, την αυτοπειθαρχία και την συνέπεια, στοιχεία που διαχειρίζεται άψογα. Έχει έμφυτη την τάση της ανεξαρτησίας και επιδιώκει πάντα  την μεγαλύτερη δυνατή πρόοδο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή. Πατάει στα πόδια του και πορεύεται με σταθερά και ρεαλιστικά σχέδια. Ο Αιγόκερως μαθαίνει από τα λάθη του και φροντίζει να μην τα επαναλάβει!
Πιστεύει στην δυνατή φιλία και είναι πάντα δίπλα τους δικούς του ανθρώπους! Βαθυστόχαστος, μυστηριώδης και γεμάτος ίντριγκα δείχνει πάντα σκεπτικός. Αποτελεσματικότητα-αυστηρότητα-επιμονή είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν έναν Αιγόκερο στον εργασιακό του χώρο.
Μπορεί να φαίνονται μελαγχολικοί και σκληροί, επειδή ζουν με αυτοπειθαρχία, όμως αποζητούν την στοργή από τους αγαπημένους του για να νιώθουν πλήρεις.
Ανακάλυψε την συλλογή κοσμημάτων Lifelikes με το σύμβολο του Αιγόκερου και δείξε την δυναμική και παρορμητική πλευρά σου στα καθημερινά σου look!

  
Κολιέ με το σύμβολο του Αιγόκερου. Φόρεσέ το από τη γυαλιστερή ή τη σφυρηλατημένη του πλευρά, ανάλογα με τη διάθεσή σου!

Φόρεσε τα πρωτότυπα Lifelikes κοσμήματα με το σύμβολο του Αιγόκερου διακοσμημένα με την τυχερή ημιπολύτιμη πέτρα σε χρώμα ρουμπινί και ενίσχυσε την μυστηριώδη ενέργεια αυτού του ζωδίου! 
  
Κάνε δικά σου τα μοναδικά σκουλαρίκια με το ζώδιο σου και συνδύασέ τα με διάφορα άλλα κρικάκια κάνοντας ένα ενυπωσιακό earring layering.



Τα Lifelikes έχουν σχεδιάσει για σένα το πιο ιδιαίτερο κόσμημα με το ζώδιο σου!
Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου και υποδέξου την νέα χρονιά με αισιοδοξία!