Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Γιατί να αγοράσεις μία λαμπάδα Lifelikes;

Γιατί να αγοράσεις μία λαμπάδα Lifelikes;

Αγάπη, φαντασία, χαρά και δημιουργικότητα είναι τα βασικά συστατικά της ομάδας που σχεδιάζει από την αρχή ως το τέλος τις λαμπάδες των Lifelikes. Ευφάνταστες, πρωτότυπες και φυσικά σε πολλές διαφορετικές εκδοχές για να ικανοποιήσουν ακόμα και το πιο απαιτητικό βαφτιστήρι, οι λαμπάδες μας και φέτος είναι σχεδόν μονόδρομος για τη νονά ή τον νονό.

Χειροποίητες και φτιαγμένες με μεράκι, όλες οι λαμπάδες έχουν τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα. Τόσο ξεχωριστή, όσο και ο παραλήπτης της. Με κεριά σε όμορφα χρώματα και θέματα που καλύπτουν όλα τα γούστα, κάθε λαμπάδα Lifelikes έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό.

Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά μιας λαμπάδας Lifelikes;

Στα Lifelikes θα βρεις μία λαμπάδα για το βαφτιστήρι σου, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Η συλλογή των φετινών λαμπάδων Lifelikes διαθέτει μία ευρεία γκάμα επιλογών για μικρούς και μεγάλους.



Τα Lifelikes για πρώτη φορά δημιουργούν λαμπάδες που συνοδεύονται με ξύλινο colorbook, γεμάτο με θεματικές σελίδες για ζωγραφική. 

Στα Lifelikes μπορείς να δημιουργήσεις μία προσωποποιημένη λαμπάδα, με το όνομα του παιδιού που θα τη λάβει!

  

Δες εδώ, πώς μπορείς και εσύ να φτιάξεις τη λαμπάδα που θέλεις με το όνομα για το βαφτιστήρι σου!

Καθετί που συνοδεύει μία λαμπάδα Lifelikes, είτε είναι κάδρο, είτε ένα ξύλινο παιχνίδι, ζωάκι, ήρωας κλπ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν διακοσμητικό στο παιδικό δωμάτιο.

Μπορείς να επιλέξεις μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, λαμπάδες με ξύλινα σχέδια που μπορούν να ζωγραφίσουν μόνα τους τα παιδιά. Οι super ήρωες, οι πριγκίπισσες, οι δεινόσαυροι και τα unicorns είναι μόνο μερικοί από την παρέα των λαμπάδων στα Lifelikes.


Μπορείς να επιλέξεις μία ειδική χάρτινη συσκευασία που θα περιλαμβάνει τη λαμπάδα που διάλεξες, η οποία θα απογειώσει την εμπειρία του unboxing.

Στα Lifelikes θα βρεις λαμπάδες για σένα και το άλλο σου μισό, λαμπάδες για την κολλητή ή τον αδερφό σου, για τον φίλο σου που λατρεύει το τέννις και για τη φίλη σου που αγαπά τα ζώα.

Στα Lifelikes θα βρεις τη λαμπάδα των ονείρων σου γιατί όλες είναι βγαλμένες από παιδικά όνειρα, πασπαλισμένες με τη μαγική χρυσόσκονη της παιδικής αθωότητας!

Φέτος, για πρώτη φορά, στα Lifelikes θα βρεις κάτι μοναδικό! Σοκολατένια πασχαλινά αυγά, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με τις λαμπάδες Lifelikes και να απογειώσεις το δώρο της νονάς ή του νονού προς το βαφτιστήρι! Ρίξε μια ματιά και βρες το δικό σου αγαπημένο!



Βρες τη δική σου λαμπάδα, μόνο στο Lifelikes.
Καλό Πάσχα!