Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Γιορτή της Μητέρας: Ένα δώρο, μία υπενθύμιση για το πιο ουσιαστικό χαμόγελο

Γιορτή της Μητέρας: Ένα δώρο, μία υπενθύμιση για το πιο ουσιαστικό χαμόγελο
Συστατικά τέλειου δώρου: Μία γλυκιά σκέψη, καλή πρόθεση, πολύ αγάπη και ένα κλικ στα

H Γιορτή της Μητέρας ίσως είναι για πολλούς μία ακόμα ευκαιρία για ανταλλαγή δώρων. Σίγουρα είναι! Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν αγαπά τα δώρα, είτε είναι ο αποστολέας είτε ο παραλήπτης; Ωστόσο, ένα δώρο στη μαμά σου, ειδικά αυτή τη μέρα, έχει μία παραπάνω βαρύτητα. Είναι σαν μία υπενθύμιση στον εαυτό σου για το πόσο σημαντική είναι, σαν μία αναγνώριση της μητρικής ταυτότητας για εκείνη.

  

Δώρα για τη μαμά. Κολιέ για την μητέρα. Βραχιολάκι για την μάνα.
Charms για εκείνη που σε μεγάλωσε. Με όποια λέξη κι αν την πει, ένα δώρο είναι το λιγότερο που μπορείς να κάνεις για εκείνη.

Μα, χρειάζονται τα κοσμήματα, τα λουλούδια και τα λοιπά δώρα για να αποδείξει κανείς στη μαμά του πόσο πολύτιμη είναι; Πρακτικά μάλλον όχι, αλλά συναισθηματικά σαφώς ναι! Τέτοιες κινήσεις είναι που που "νοστιμεύουν" τη ζωή και την κάνουν γλυκιά. Την αγάπη σου, η μαμά σου την αισθάνεται, τη σκέψη σου όμως τη χρειάζεται και το δώρο σου θα το εκτιμήσει. 

    

Φέτος λοιπόν, στη Γιορτή της Μητέρας, κάνε στη δικιά σου μαμά μία υπενθύμιση. Χάρισέ της ένα βραχιόλι που να γράφει τον πιο πολύτιμο τίτλο στη ζωή της, διάλεξε ένα όμορφο μπρελόκ που να της χαρίζει ένα γλυκό χαμόγελο κάθε φορά που θα το πιάνει στα χέρια της, κρύψε της ένα κολιέ "Mum" σε ένα μπουκέτο λουλούδια και δες την να ανθίζει από περηφάνια.

    

Η ιστορία σας φέτος -η δική σου και της μαμάς σου- θα βρει την πιο όμορφη έκφραση με μία απλή κίνηση. Βρες το δώρο που ταιριάζει στη μαμά σου από τη συλλογή των Lifelikes για τη Γιορτή της Μητέρας και θύμισέ της πόσο σημαντική είναι, πόσο μοναδική. Γράψε σε ένα σημείωμα το πιο δυνατό σου συναίσθημα για εκείνη, ανάφερε μία αστεία στιγμή σας ή την πιο τρυφερή σας και το δώρο σου θα είναι ανεκτίμητο.