Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Εμπνεύσου για την απόλυτη γιορτινή διακόσμηση handmade by Lifelikes!

Εμπνεύσου για την απόλυτη γιορτινή διακόσμηση handmade by Lifelikes!
Η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση δεν είναι εύκολη υπόθεση! Σίγουρα ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με μερικά στολίδια θα ήταν η πιο γρήγορη λύση. Όμως για εσένα που έχεις πιο υψηλές φιλοδοξίες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και δεν συμβιβάζεσαι με τα συνηθισμένα, τα Lifelikes σχεδίασαν μοναδικά διακοσμητικά γούρια που θα φέρουν το απόλυτο γιορτινό κλίμα σε κάθε χώρο! Νιώσε την μαγεία των Χριστουγέννων επιλέγοντας τα χειροποίητα ξύλινα σπιτάκια που σχεδιάστηκαν με ξεχωριστά μηνύματα αγάπης για την πιο φανταστική περίοδο του χρόνου. 

 

 

Δώσε στον χώρο σου την λάμψη που επιβάλλουν οι μέρες, επιλέγοντας το πρωτότυπο ρόδι με μεταλλικές χάντρες. 


Δημιούργησε παραμυθένια ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο με τα πρωτότυπα κρεμαστά διακοσμητικά.

 
 
Υποδέξου το νέο μέλος της οικογένειας με τα πιο γλυκά κρεμαστά διακοσμητικά γούρια.

 

 Μοναδικά γούρια από ξύλο, κεντημένα στο χέρι με νήμα, σε ποικιλία χρωμάτων, θα ζεστάνουν τον χώρο σου. Χρησιμοποίησέ τα και ως στολίδια στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάνε την πιο πρωτότυπη σύνθεση.

 

 
 
Άφησε το πνεύμα των λαμπερών γιορτινών ημερών να κατακλύσει κάθε εκατοστό του σπιτιού σου, άλλαξε διάθεση και προετοιμάσου για την νέα χρονιά που έρχεται! Τα Lifelikes έχουν φροντίσει να το κάνουν με τον καλύτερο τρόπο!
Καλά Χριστούγεννα!