Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Έχεις γενέθλια τον Ιούλιο; Το ρουμπίνι είναι ο γενέθλιος λίθος σου!

Έχεις γενέθλια τον Ιούλιο; Το ρουμπίνι είναι ο γενέθλιος λίθος σου!
Οι ημιπολύτιμες πέτρες και τα χρώματά τους έχουν συνδεθεί από το παρελθόν με ιδιότητες και ενέργειες που προσδίδουν όταν υπάρχουν στον χώρο μας ή όταν τις φοράμε σε κόσμημα. Κάθε μήνας έχει σαν σύμβολο έναν ημιπολύτιμο λίθο που ονομάζεται γενέθλιος λίθος, καθώς θεωρείται η πέτρα που αντιστοιχεί στον μήνα γενεθλίων μας. 

Ο γενέθλιος λίθος ή αλλιώς birthstone του Ιουλίου είναι το ρουμπίνι. Το βαθύ κόκκινο χρώμα του ρουμπινιού συμβολίζει την αγάπη, το πάθος και το ακατέργαστο συναίσθημα, ενώ συχνά συνδέεται με τον πλούτο, την ευημερία, την καλή τύχη και το θάρρος. Το ρουμπίνι πιστεύεται ότι ανοίγει την καρδιά και νικάει τους φόβους.

Αν έχεις γεννηθεί τον Ιούλιο, επέλεξε κοσμήματα με ρουμπίνι ή με χρώμα βαθύ σαν του ρουμπινιού. Στη νέα μας συλλογή Birthstones θα βρεις σετ κολιέ-δαχτυλίδι-σκουλαρίκια με την ημιπολύτιμη πέτρα του Ιουλίου πάνω σε ένα κομψό χρυσό λουλούδι. Η ενέργεια της πέτρας θα λειτουργεί προστατευτικά, ενώ κάθε κομμάτι του σετ θα συμπληρώνει κάθε σου look σου με τον πιο όμορφο και λαμπερό τρόπο.

Ανακάλυψε εδώ όλη την συλλογή και κάνε στον εαυτό σου ή σε αυτούς που αγαπάς τον πιο ξεχωριστό δώρο!