Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Ιδέες δώρων για τον Αγιο Βαλεντίνο που ξεχωρίζουν!

Ιδέες δώρων για τον Αγιο Βαλεντίνο που ξεχωρίζουν!

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ενώ είναι η ιδανική περίσταση να εκφράσεις το πιο όμορφο συναίσθημά σου, την αγάπη σου, εσύ στίβεις το κεφάλι σου τι δώρο θα αγοράσεις στον αγαπημένο σου.

Ακόμη και αν ανήκεις σε αυτούς που ακόμη αναρωτιούνται αν θα γιορτάσουν, ρίξε μια ματιά στις παρακάτων ιδέες δώρων που κάθε άνδρας και γυναίκα θα λατρέψει. 

Κλασσικά δώρα Αγίου Βαλεντίνου στην πιο ιδιαίτερη εκδοχή!

Όσο και να αναζητούμε το κάτι διαφορετικό, πάντα την ημέρα αυτή μας αρέσει η ιδέα να χαρίσουμε ένα αρκουδάκι ή ένα τριαντάφυλλο στο άλλο μας μισό. Και εδώ είναι και η δυσκολία, να βρούμε την πιο ιδιαίτερη εκδοχή τους ώστε να εντυπωσιάσουμε και το δώρο μας να μείνει αξέχαστο. 


Αν λοιπόν σου αρέσει η ιδέα να χαρίσεις ένα ρομαντικό αρκουδάκι, ο βελούδινος συλλεκτικός αρκούδος Βeary είναι ό,τι πιο όμορφο έχεις δει.
Δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά αρκουδάκια, αντίθετα είναι τόσο κομψός, με υπέροχη βελούδινη απαλή υφή, πρωτότυπα χρώματα και κολιέ καρδιά στο οποίο μπορείς να χαράξεις ό,τι επιθυμείς. 

  

Φτιάξε τον δικό σου με τα αρχικά σας και την ημερομηνία επετείου σας, το όνομα του αγαπημένου σου (μια ωραία ιδέα θα ήταν να γράψεις π.χ.Μαρία Σ´αγαπώ!) ή μία αγαπημένη σας φράση. Δες εδώ πώς μπορείς να φτιάξεις το δικό σου αρκούδο.

 

Αν είσαι από αυτούς που σου αρέσει την ημέρα εκείνη να χαρίζεις λουλούδια έχουμε το πιο ξεχωριστό. Ένα πανέμορφο προσωποποιημένο τριαντάφυλλο που θα μείνει για πάντα!
Ένα ξύλινο τριαντάφυλλο, που στο κοτσάνι του θα γράφει το όνομα της αγαπημένης σου, είναι σίγουρα το πιο πρωτότυπο λουλούδι που έχει δει. Είναι μοναδικό, χειροποίητο, αποκλειστικά φτιαγμένο για εκείνη και πιο αιώνιο και από ένα forever rose

Δώρο κόσμημα για γυναίκες και άντρες ανάλογα με το στυλ τους!

Αν θέλεις να δείξεις την αγάπη σου με ένα κόσμημα, τότε οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Ξεχωρίσαμε όμως για εσένα τα πιο ιδιαίτερα. 

Αν ψάχνεις κόσμημα για γυναίκα τι θα έλεγες για ένα κόσμημα με καρδιά ανάλογα με το στυλ της; 

Είναι κλασσάτη, διαχρονική και λατρεύει τα μίνιμαλ κοσμήματα; 

Τότε το κολιέ ή το σκουλαρίκι “Love Zircon” δεν θα βγουν απο πάνω της. Ένα διακριτικό κόσμημα με ζιργκόν σε σχήμα καρδιάς, που θα εντυπωσιάσει με την λάμψη και την  απλότητά του. 
 

Είναι πολύ επιλεκτική και της αρέσουν τα πρωτότυπα κοσμήματα; 

Σίγουρα ένα κοσμημα με καρδιά κεντημένο στο χέρι θα την ξετρελάνει.Όσο και να ψάξεις πιο ιδιαίτερο κόσμημα με καρδιά σίγουρα δεν θα βρείς άλλο απο αυτο που έχει το σχήμα της καρδιάς κεντημένο με σταυροβελονιά. Διάλεξε ανάμεσα στο κολιέ ή στο βραχιόλι.
   

Είναι εναλλακτική, παιχνιδιάρα και της αρέσει το χρώμα; 

Τι θα έλεγες για ένα σκουλαρίκι, κολιέ ή βραχιόλι με καρδούλα στο αγαπημένο της χρώμα; Διάλεξε το κόκκινο αν το πάθος κυριαρχεί στην σχέση σας, το απαλό ροζ αν είναι ρομαντική ή το λευκό αν της αρέσει να είναι διακριτική και απλή. 

  

Αν είσαι απο αυτούς που θέλεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω, ρίξε μια ματιά σε έτοιμα σετ κοσμημάτων για του Αγίου Βαλεντίνου εδώ ή περισσότερα κοσμήματα εδώ.

  

Αν ψάχνεις κόσμημα για να χαρίσεις στον αγαπημένο σου, οι επιλογές είναι λίγο πιο περιορισμένες αφού οι άντρες είναι πολύ πιο επιλεκτικοί.

Αν το στυλ του είναι μοντέρνο και του αρέσει να φοράει κολιέ τότε θα λατρέψει το κολιέ Couple hug. 

 

Αν του αρέσει να φοράει διακριτικά βραχιόλια διάλεξε ένα ανάλογα με το στυλ του.

Αν ψάχνεις κάτι πιο ρομαντικό, τι θα έλεγες για ένα σετ από βραχιόλια ή μπρελοκ που θα μοιραστείτε; 

   

Διάλεξε το σχεδιο που σας ταιριάζει πιο πολύ και φορέστε από ένα βραχιόλι ή μοιραστείτε από ένα μπρελοκ ώστε να θυμάστε καθημερινά την αγάπη σας. 


Πρωτότυπα εναλλακτικά δώρα Αγ. Βαλεντίνου!

Για εσένα που θέλεις να εκφράσεις την αγάπη σου με ένα δώρο εντελώς διαφορετικό έχουμε τις παρακάτω ιδέες.

Ξύλινη ατζέντα με καρδιά στο εξώφυλλο και χαραγμένο το όνομα της αγαπημένης σου ή μια φράση σας. Ένα δώρο που θα χρησιμοποιεί που κάθε μέρα θα της θυμίζει την αγάπη σας. 

Αν είσαι single αλλα θέλεις να γιορτάσεις την αγάπη προς τον εαυτό σου διάλεξε ένα συμβολικό δώρο για εσένα, όπως ένα μπρελόκ για τα κλειδιά σου. 

Αν είσαι ερωτευμένος-η με τον τετράποδο φίλο σου, αγόρασέ του ένα δώρο και θυμήσου ότι πάντα αυτός σου χαρίζει την αγάπη του απλόχερα! 

 

Αν εσύ και η κολλητή σου είσαστε single διάλεξε κάτι να γιορτάσετε μαζί την αγάπη. 

 

Θυμήσου, 14 Φεβρουαρίου είναι ευκαιρία να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας με δώρα Αγίου Βαλεντίνου γεμάτα συναισθηματική αξία.

Για περισσότερα Love Inspired Gifts, δες εδώ.