Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Ιούνιος: Καλοκαίρι με πέρλες!

Ιούνιος: Καλοκαίρι με πέρλες!
Η πέρλα, ο γενέθλιος λίθος του Ιουνίου και ο πιο αγαπητός στις γυναίκες από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Σύμβολο της κομψότητας, της καθαρότητας και της μεγαλοπρέπειας, αποτελούσε και αποτελεί "κλασικό" δώρο γάμου, ενώ στολίζει κοσμήματα βασιλικά και εξακολουθεί να είναι διαχρονική επιλογή για elegant και μεγαλοπρεπείς εμφανίσεις. 

Όσο κι αν τις έχουμε συνδέσει όμως με χειμερινές πιο "βαριές" εμφανίσεις, σήμερα οι πέρλες είναι ιδανική επιλογή για summer layering και αναδεικνύουν απίστευτα την σταρένια καλοκαιρινή επιδερμίδα. Μην φοβηθείς να φορέσεις πέρλες ακόμα και με το πιο καλοκαιρινό σου outfit. Θα δώσει elegant χαρακτήρα στο στυλ σου και θα τονίσει το μαύρισμά σου.



Χρυσός και πέρλα: ο απόλυτος συνδυασμός! Στην νέα μας συλλογή Birthstones για τον μήνα Ιούνιο, το χρυσό λουλούδι συνοδεύει η πέρλα σε σετ κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι. Με ατσάλινη αλυσίδα και επιχρύσωμα 18Κ, το σετ αυτό θα γίνει το must have των διακοπών σου ή και του γάμου σου!

See you on the beach!