Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Κάθε όνειρο έχει και τη λαμπάδα του

Κάθε όνειρο έχει και τη λαμπάδα του

Νονές και νονοί, στα Lifelikes ξέρουμε πόσο αγαπάτε τα βαφτιστήρια σας γι’ αυτό κάθε χρόνο φροντίζουμε να έχετε στη διάθεσή σας ό,τι κι αν ζητήσει το απαιτητικό βαφτιστήρι σας.

Λαμπάδες με πρικίπισσες και νεράιδες
Μονόκεροι και πριγκίπισσες, ρομπότ και σούπερ ήρωες, κάστρα και πιπίλες, αερόστατα και κιθάρες ετοιμάζονται και προορίζονται για τα πιο ονειρεμένα παιδικά δωμάτια. Γιατί αυτό το Πάσχα η λαμπάδα του νονού και της νονάς θα είναι από τα Lifelikes. Σε ένα μοναδικό, χειροποίητο, ξύλινο κάδρο και αμπαλαρισμένη σε ένα μοναδικό κουτί θα ξετρελάνει τα βαφτιστήρια, μικρά και μεγάλα.  
 


Και για τους πιο απαιτητικούς, η λαμπάδα μπορεί να έρθει στα μέτρα σας. Ζητήστε μας να γράψουμε το όνομα του παιδιού πάνω στο ξύλινο κάδρο και χαρίστε του ένα όμορφο δώρο για το δωμάτιό του.
  

Λαμπάδες για άντρες

Τα αγόρια δεν μεγαλώνουν σχεδόν ποτέ. Γι’ αυτό νονές, το Πάσχα αυτό μην ξεχάσετε τα μεγάλα βαφτιστήρια σας. Έφηβοι ή ενήλικοι, όλοι οι άντρες απολαμβάνουν την φροντίδα σαν μικρά παιδιά. Γι’ αυτό στα Lifelikes θα βρείτε την ιδανική λαμπάδα που θα κάνει το φετινό Πάσχα να τους μείνει αξέχαστο.

      

Μία λαμπάδα για την ταξιδιάρα ψυχή, μία άλλη για το μουσικό ταλέντο, πολλές επιλογές για τον αθλητικό τύπο και μία ακόμα για τον pet lover είναι μόνο μερικές από τις φτιαγμένες με αγάπη λαμπάδες που θα βρεις στα Lifelikes.

      
Ποδοσφαιριστές και τενίστες, μπασκετμπολίστες και λοιποί αθλητές, ταξιδευτές και φωτογράφοι, μουσικοί και master chefs έχουν την λαμπάδα τους στα Lifelikes. Βρες αυτή που ταιριάζει στον δικό σου παραλήπτη φέτος και κάνε τα μεγάλα αγόρια να χαρούν σαν μικροί μπόμπιρες.

Λαμπάδες για γυναίκες

Μουσικές και όνειρα, cupcakes και παγωτά, μπαλαρίνες και κάστρα, πεταλούδες και ουράνια τόξα αυτό το Πάσχα θα τρυπώσουν στις λαμπάδες των Lifelikes και θα κάνουν και τα μεγάλα κορίτσι να νιώσουν και πάλι παιδιά.

      


Λαμπάδες για αγαπημένα πρόσωπα

Κι επειδή και η νονά ή ο νονός θέλουν κι αυτή τη λαμπάδα τους, μην τους αφήσετε παραπονεμένους. Μία λαμπάδα μαζί με ένα τρυφερό σημείωμα για τη νονά ή μία “super λαμπάδα” για τον νονό θα τους θυμίζουν ότι κάπου μέσα τους είναι κι αυτοί παιδιά και όταν πάρουν στα χέρια τους μία λαμπάδα Lifelikes θα χαρούν σαν αυτά.

  


Λαμπάδες για ζευγάρια

Δύο κομμάτια του ίδιου παζλ ή ο βασιλιάς και η βασίλισσα από την ίδια παρτίδα σκάκι; Μία ένωση, μία νέα αρχή, μία ευχή για τύχη καλή. Φέτος, οι λαμπάδες στα Lifelikes βρίσκουν το άλλο τους μισό και σας ακολουθούν. Ανακαλύψτε την ευφάνταστη συλλογή και βρείτε τη διπλή λαμπάδα που σας εκφράζες… εσάς και το έτερον σας ήμισυ!

      



Δες το βίντεο με τις πασχαλινές λαμπάδες και ζήσε και εσύ το όνειρό σου!