Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Κοσμήματα για το πόδι: το must have του φετινού καλοκαιριού!

Κοσμήματα για το πόδι: το must have του φετινού καλοκαιριού!
Το πιο hot αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι δεν είναι αλλο από τα βραχιόλια ποδιού, anklets. 
Μπορούν να φορεθούν απο το πρωί εως το βράδυ εως και τους πιο χειμερινούς μήνες. Σίγουρα όμως, το καλοκαίρι θα κλέψουν τις εντυπώσεις, αναδεικνύωντας τα μαυρισμένα σου πόδια και τα καλοκαιρινά σου σανδάλια.
Ανάλογα με το δικό σου στυλ επέλεξε πιο λιτά σχέδια όπως διακριτικές αλυσίδες  ή λεπτά μαργαριτάρια.
Για ένα σουπερ καλοκαιρινό look ρίξε μια ματιά σε βραχιόλια ποδιού με κοράλια και κοχύλια. Μην διστάσεις να φορέσεις παραπάνω απο ένα κόσμημα είτε στο ένα ή και στα δύο πόδια ενσωματώνοντας ετσι την boho ταση στο look σου.

Σε περίπτωση που θες ένα κόσμημα να σου αλλάξει την διάθεση ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βραχιόλια ποδιού με έντονα, ζωηρά χρώματα και παιχνιδιάρικα σχέδια.
Ιδανικά για να φορέσεις και ασορτί με την κόρη σου ή την φίλη σου.

Σκεφτήκαμε οτι δεν θα θέλεις να τα αποχρωριστείς ούτε για λίγο, γι’ αυτο και φροντίσαμε ωστε να είναι ανθεκτικά ακόμη και στο θαλασσινό νερό. Φτιαγμένα με πολύ αγάπη από εμάς συνδυάζοντας ατσάλινες αλυσίδες, ημιπολύτιμες πέτρες, κοχύλια και μαργαριτάρια υπόσχονται να απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.