Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Ξεχωριστά δώρα για τους πιο ξεχωριστούς γονείς του κόσμου!

Ξεχωριστά δώρα για τους πιο ξεχωριστούς γονείς του κόσμου!
Τα Lifelikes έχουν σχεδιάσει γούρια για την μαμά & τον μπαμπά, με τα πιο τρυφερά μηνύματα, για εσένα που θέλεις να δείξεις την αγάπη σου στους αγαπημένους σου στις φετινές γιορτές.
 
Μαμά
Είναι ο άνθρωπος που δίνει τα πάντα για εσένα χωρίς να ζητάει αντάλλαγμα. Είναι εκείνη που είναι πάντα δίπλα σου, που σε λατρεύει χωρίς όρια, που σε καταλαβαίνει και σε ακολουθεί σε κάθε βήμα της ζωής σου... γι’αυτό της αξίζει το καλύτερο δώρο!
 
Κοσμήματα για την μαμά

 
 
Διακοσμητικά για την μαμά

 

 

 
 
Μπρελόκ για την μαμά
 
 
Ατζέντα για την μαμά
 
 

Μπαμπάς
Είναι αυτός που χρειάζεται μία τρυφερή αγκαλιά, όμως ως «κολώνα του σπιτιού» θέλει να δείχνει πιο σκληρός και δεν τη ζητάει! Στις φετινές γιορτές λοιπόν χάρισε του την πιο τρυφερή αγκαλιά και το πιο γλυκό δώρο αποκλειστικά αφιερωμένο στον ίδιο!
 
Κοσμήματα για τον μπαμπά

 

Διακοσμητικά για τον μπαμπά
 
 

 

Μπρελόκ για τον μπαμπά

 
 
 
Αν θέλετε να κάνετε ένα κοινό δώρο στους γονείς σας και να τους δείτε να ανοίγουν μαζί το δώρο τους, τότε ιδανική επιλογή είναι ένα τα υπέροχα χειροποίητα διακοσμητικά που θα δημιουργήσουν τον πιο τρυφερό στολισμό στον χώρο!
 
Ξύλινα διακοσμητικά
 


 
Επίλεξε το δώρο που θέλεις και απογείωσέ το με την πιο ονειρεμένη συσκευασία! Γιορτινό χαρτί περιτυλίγματος, εντυπωσιακή κόκκινη κορδέλα και ένα κρεμαστό ξύλινο μονόγραμμα ως gift tag συνθέτουν το απόλυτο προσωποποιημένο δώρο!

 
 
Καλά Χριστούγεννα!