Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Τα lifelikes σε βάζουν στο σωστό winter mood!

Τα lifelikes σε βάζουν στο σωστό winter mood!
Ο χειμώνας άρχισε να κάνει έντονη την παρουσία του και τα χοντρά πουλόβερ έδωσαν την θέση τους στα φθινοπωρινά σου ρούχα. Μπες σε winter mood και ανανέωσε το style σου δίνοντας την λάμψη που επιβάλλεται! Μουντός καιρός & λάμψη μπορούν να συνδυαστούν άψογα και όλες οι επιλογές είναι στα lifelikes!
Ανακάλυψε τις μοναδικές συλλογές κοσμημάτων και κάνε upgrade όχι μόνο στις εμφανίσεις σου αλλά και στην διάθεσή σου. Συνδύασε τα oversized πουλόβερ σου με κοσμήματα με ημιπολύτιμες πέτρες από την συλλογή Midstone!


Τόλμησε το απόλυτο layering με κολιέ σε ποικιλία σχεδίων.

 
Η συλλογή κοσμημάτων Kedima που επαναφέρει στο τώρα τα παραδοσιακά κεντήματα της γιαγιάς μας, έρχεται να ζεστάνει την διάθεσή σου και να συνθέσει τις πιο πρωτότυπες εμφανίσεις. Ανακάλυψε την χειροποίητη συλλογή από κοσμήματα με λεπτομέρειες κεντημένες με βαμβακερό νήμα.

 

Για εσένα που λατρεύεις τις glamorous λεπτομέρειες από το πρωί έως το βράδυ στα ζεστά σου outfit, σου προτείνουμε την συλλογή Elegant Inpired. Λαμπερά σκουλαρίκια κρίκοι, βραχιόλια και δαχτυλίδια διακοσμημένα με κρύσταλλα σε ποικιλία χρωμάτων θα σου δώσουν την λάμψη που χρειάζεσαι ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα!

 
 
Η απάντηση στον κρύο και μελαγχολικό καιρό είναι τα mylifelikes κοσμήματα που θα αναδείξουν και θα φωτίσουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις! Δέξου την πρόκληση και δοκίμασε τους παραπάνω συνδυασμούς στα outfit σου και είναι σίγουρο πως θα γίνεις και εσύ ένας winterlover!