Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Τα LifeLikes στο Athens Fashion Trade Show 2022 - Τι θα έχουν οι νέες συλλογές!

Τα LifeLikes στο Athens Fashion Trade Show 2022 - Τι θα έχουν οι νέες συλλογές!
Με αφετηρία τις νέες μας συλλογές και προτάσεις για τον φετινό χειμώνα, συμμετείχαμε για ακόμα μία χρονιά στο Athens Fashion Trade Show 2022, μία έκθεση αφιερωμένη σε κάθε επαγγελματία από τον χώρο της μόδας και των κοσμημάτων. Νέα σχέδια, χρώματα και συλλογές γεμάτες με LifeLikes έμπνευση!
Ο φετινός χειμώνας για εμάς έχει φυσικά χρώμα, κομψότητα, λάμψη, αλλά και χαρά. Στις νέες συλλογές θα δούμε αγαπημένα χειμερινά χρώματα, όπως το κυπαρισσί, το ζεστό καφέ και το μπορντό, αλλά και pastel και nude ρομαντικές αποχρώσεις σε κοσμήματα με κέντημα, σμάλτο και ημιπολύτιμες πέτρες. 


Συλλογές που έχουν αγαπηθεί, εμπλουτίζονται. Στην Kedima Collection θα πρωταγωνιστήσει το μαύρο, το μπορντό και το σάπιο μήλο, ενώ δεν θα λείψουν όλα τα χρώματα της συλλογής που κυκλοφορούν κάθε σεζόν. Τα κοσμήματα με ζιργκόν έγιναν best seller και η σειρά Zirconia καλωσορίζει πολλά και ιδιαίτερα σχέδια σε δαχτυλίδια που θα λατρέψεις. Βεράκια, μονόπετρα, διακριτικά λουλούδια και σχέδια με ανατολίτικο άρωμα και ζιργκόν σε μία πλούσια χρωματική παλέτα για κάθε γούστο. 

Κι αν αγαπάμε μία εποχή λίγο παραπάνω είναι τα Χριστούγεννα, γιατί τότε ζούμε μαζί την LifeLikes μαγεία με γούρια και δώρα αγάπης! Φέτος ετοιμάσαμε πέντε συλλογές με δώρα και γούρια για το νέο έτος, αλλά και για κάθε σημαντική στιγμή, για να είμαστε μαζί σε κάθε βήμα και συναίσθημά σου. Πρωταγωνιστές τα γούρια κοσμήματα για την νέα χρονιά που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνουν τα αγαπημένα σου! Stay tuned.. 



Για δειγματισμό χονδρικής, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3464464 και να επισκεφτείτε το Showroom μας (Ορφέως 77, Κεραμεικός)
καθημερινά από τις 09:00 εώς τις 18:00.