Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Τα LifeLikes στο Yes I Do! 2022 - Όλες οι λεπτομέρειες για τα κοσμήματα που πέρασαν από το catwalk

Τα LifeLikes στο Yes I Do! 2022 - Όλες οι λεπτομέρειες για τα κοσμήματα που πέρασαν από το catwalk

Για ακόμα μία χρόνια συμμετείχαμε με πολύ μεγάλη χαρά στο Yes I Do! 2022 by System Professional, το μεγαλύτερο bridal show της χρονιάς, με πρωταρχικό στόχο να στηρίξουμε το έργο του Make A Wish – Κάνε μια ευχή Ελλάδος.

Στο φετινό catwalk παρουσιάσαμε χειροποίητες custom δημιουργίες που απευθύνονται σε κάθε “bride to be” και θέλοντας να ξεφύγουμε από το τυπικό bridal look, τα LifeLikes κορίτσια μας ντύθηκαν με λαμπερά κοσμήματα στα χρώματα της άνοιξης.

Πέντε αγαπημένα μας κορίτσια περπάτησαν στο catwalk φορώντας custom κοσμήματα, λαμπερά sexy bodychains και headpieces σε pastel και έντονες αποχρώσεις, αλλά και σε κλασσικό λευκό.

 

Εύη Σαλταφερίδου
 
Μπλε χρώμα για εκείνες που θέλουν royal αποχρώσεις. Μεγάλα χειροποίητα χρυσά λουλούδια με κρύσταλλα Swarovski σε έντονο μπλε κοσμούσαν μία στέκα σε χρυσή απόχρωση, τα εντυπωσιακά μεγάλα σκουλαρίκια και ένα ιδιαίτερο ανοιχτό περιδέραιο. Πέτρες και στρας Swarovski στην ίδια μπλε απόχρωση στόλισαν τις βέργες χεριού που συμπλήρωσαν το look με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

 

Κατερίνα Κικίλια

Glam rock σε φούξια! Εμπνευσμένα από την Creative συλλογή μας, πέτρες, κρύσταλλα και στρας Swarovski σε έντονο φούξια μπλεγμένα σε χρυσές λεπτές και μεγάλες αλυσίδες στόλισαν κάθε κομμάτι της εμφάνισης, από το ponytail headpiece και το body-chain μέχρι τα βραχιόλια και την ζώνη.

 

Έλλη Τσιτσιπά

Δεν θα έλειπε φυσικά το πιο ρομαντικό και chic ανοιξιάτικο χρώμα. Λιλά pastel σε χρυσές δημιουργίες για τα αυτιά και το χέρι με σμάλτο. Χρυσές αλυσίδες με λαμπερές λιλά χάντρες στο body με ένα ιδιαίτερο σχέδιο στο λαιμό, στην ζώνη και στο headpiece που ταίριαξε απόλυτα με την κλασσική χρυσή βέργα που έδενε το χαμηλό σινιόν.

 

Δώρα Λιάπατα

Boho chic με custom δημιουργίες εμπνευσμένες από την αγαπημένη μας Kedima Collection. Πράσινο κέντημα πάνω σε χρυσά κοσμήματα σε αυστηρές γραμμές και χρυσές αλυσίδες με λαμπερές πράσινες πέτρες συνδυάστηκαν με τον πιο αρμονικό τρόπο.

 

Εύη Ιωαννίδου

Για την νύφη του catwalk κλασικό λευκό. Κοσμήματα από κρύσταλλα Swarovski, πέτρες και στρας σε χρυσή βάση συνδυάστηκαν με ένα εντυπωσιακό ponytail headpiece, μία ζώνη με πλέξεις από λαμπερές πέτρες και ένα body-chain με πολλά διάφανα κρύσταλλα που αντανακλούσαν σε κάθε βήμα.

 

Όλα τα κοσμήματα που φόρεσαν τα κορίτσια του catwalk ήταν custom made και δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για κάθε μία ξεχωριστά.

Stay tuned για να δεις τις καινούργιες συλλογές κοσμημάτων για σένα που θα γίνεις νύφη, κουμπάρα, bridesmaid, νονά ή απλά θες να λάμψεις ως καλεσμένη. Κι αν ακόμα δεν βρεις αυτό που ψάχνεις, εμείς είμαστε εδώ για να φτιάξουμε αυτό που έχεις φανταστεί για κάθε ονειρεμένη δική σου εμφάνιση στο χρώμα και σχέδιο που θα ταιριάξει απόλυτα στην περίσταση και στην εμφάνισή σου.