Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Τοξότης, το ζώδιο της αισιοδοξίας!

Τοξότης, το ζώδιο της αισιοδοξίας!
Οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου είναι αφιερωμένες στο ζώδιο του Τοξότη.
Ένα ζώδιο με moto ζωής «Σφύριξε χαρούμενα μπορείς, δες την φωτεινή πλευρά της ζωής»!
Γλυκός, εύθυμος και μονίμως αισιόδοξος είναι η καλύτερη παρέα. Κοινωνικοποιείται με όπλο το χιούμορ και την ειλικρίνεια και πάντα κερδίζει με την θετική του ενέργεια. Προτιμά τους χαλαρούς και ανεξάρτητους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα έναν ενθουσιασμό για το αύριο. Παρόλα αυτά όμως στις δύσκολες καταστάσεις ο Τοξότης πάντα βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και αποδεικνύει πως μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμα και στους πιο πιεστικούς ρυθμούς. Πνεύμα ελευθερίας σε όλες τις πτυχές του. Λατρεύει τα ταξίδια, τις νέες εμπειρίες, περιπέτειες και extreme δραστηριότητες. Ζει ως ελεύθερο πουλί και όχι κανάρα στο κλουβί! Τον Τοξότη τον καθοδηγεί η τύχη και τις περισσότερες φόρες μόνο η «καλή τύχη» αφού από την φύση του εκπέμπει μόνο θετικά vibes! Ένα ζώδιο που συναρπάζει και δεν γίνεται ποτέ βαρετό ούτε για τον εαυτό του ούτε για τους συνομιλητές του.

Ανακάλυψε την συλλογή κοσμημάτων Lifelikes με το σύμβολο του Τοξότη και δείξε την αισιόδοξη και ονειροπόλα πλευρά σου στα καθημερινά σου look! Φόρεσε τα πρωτότυπα Lifelikes κοσμήματα με το σύμβολο του Τοξότη διακοσμημένα με την τυχερή ημιπολύτιμη πέτρα τυρκουάζ και ενίσχυσε την περιπετειώδη & άκρως ενθουσιώδη ενέργεια αυτού του ζωδίου! 


  

  


 
Ανακάλυψε ακόμα το Zodiac Gift Set και κάνε το πιο ιδιαίτερο δώρο στον αγαπημένο σου Τοξότη!