Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Τοπάζι: Η γενέθλια πέτρα του Νοεμβρίου!

Τοπάζι: Η γενέθλια πέτρα του Νοεμβρίου!
Τοπάζι. Ο λίθος της αγάπης και της καλής τύχης εντυπωσιάζει με την ισχυρή γυάλινη λάμψη του. Στέλνει την ενέργειά του εκεί που χρειάζεται περισσότερο, έλκει τον έρωτα και ισορροπεί το ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. 

Χρώμα μελί και γλυκό, συνδυάζεται αρμονικά με το χρυσό και δημιουργεί ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Συνηθίζουν να το αποκαλούν το αυτοκρατορικό τοπάζι, όχι μόνο λόγω της κομψότητάς του, αλλά και γιατί πιστεύεται ότι προστατεύει πνευματικά, χαρίζει διαύγεια και βοηθά στην λήψη αποφάσεων.


  



Εδώ θα βρεις μία ολοκληρωμένη συλλογή κοσμημάτων με όλους τους γενέθλιους μήνες και τις αντίστοιχες πέτρες τους, που θα φροντίζουν πάντα την ενέργεια και την διάθεσή σου, ενώ θα σε συμπληρώνουν κάθε μέρα με τον πιο κομψό και λαμπερό τρόπο!


Φόρεσε κοσμήματα με την δική σου γενέθλια πέτρα ή κάνε ένα ξεχωριστό δώρο σε αυτούς που αγαπάς.

Κάθε μήνας της Birthstones Collection περιλαμβάνει σετ κολιέ με ατσάλινη αλυσίδα, δαχτυλίδι ανοιγόμενο και ζευγάρι σκουλαρίκια με τρισδιάστατο λουλούδι από ορείχαλκο με επιχρύσωμα 18Κ και την γενέθλια πέτρα που αντιστοιχεί στον κάθε ένα. Τα κοσμήματα συνοδεύονται από μία κάρτα, στην οποία είναι σχεδιασμένο το birthflower του μήνα και στην πίσω πλευρά θα βρεις πληροφορίες για τον γενέθλιο λίθο και το γενέθλιο λουλούδι του μήνα που έχεις επιλέξει.


Βρες το σετ για τον μήνα Νοέμβρη με έκπτωση 15% εδώ!