Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Υδροχόος - το ζώδιο που υποδέχεται την νέα χρονιά και οραματίζεται το καλύτερο μέλλον που έρχεται!

Υδροχόος - το ζώδιο που υποδέχεται την νέα χρονιά και οραματίζεται το καλύτερο μέλλον που έρχεται!
Ο Υδροχόος ως πνεύμα ανεξαρτησίας και αισιοδοξίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο ενδιαφέρον του ζωδιακού κύκλου. Έχει φοβερή αντίληψη του παρόντος και γνωρίζει ακριβώς πως θέλει να εξελιχθεί το μέλλον του. Συνεχώς διαμορφώνει νέες ιδέες, με την προοδευτική του σκέψη και το δραστήριο μυαλό του. Ένας Υδροχόος δεν χάνει ποτέ το ενδιαφέρον του για τον κόσμο αφού τον αντιλαμβάνεται ως έναν τόπο γεμάτο δυνατότητες και ευκαιρίες.
Σταθερός χαρακτήρας αλλά ταυτόχρονα διαλλακτικός αφού του αρέσει να βλέπει και τις δύο όψεις ενός νομίσματος σε κάθε περίσταση! Χρησιμοποιεί το μυαλό του σε κάθε ευκαιρία για να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Τρέφει μεγάλο σεβασμό για όλους και αφυπνίζει τους γύρω του σε κάθε ευκαιρία.
 Ανακάλυψε την συλλογή κοσμημάτων Lifelikes με το σύμβολο του Yδροχόου και δείξε την ανεξάρτητη πλευρά σου στα καθημερινά σου look!

  

Φόρεσε τα πρωτότυπα Lifelikes κοσμήματα με το σύμβολο του Υδροχόου διακοσμημένα με την τυχερή ημιπολύτιμη πέτρα σε χρώμα ροζ και ενίσχυσε την απίστευτη ενέργεια αυτού του ζωδίου!   


Ως Υδροχόος οραματιστής που οργανώνεις βήμα-βήμα την κάθε μέρα σου, σου παρουσιάζουμε την νέα ατζέντα-planner με την άκρως πρωτότυπη εικονογράφηση του ζωδίου σου. Η ατζέντα που αντανακλά τα εκρηκτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου αυτού και θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταποκριθείς στο καθημερινό σου πρόγραμμα!
  Θέλεις να χαρίσεις τις ευχές σου στην αγαπημένη σου φίλη Υδροχόο? Τα Lifelikes δημιούργησαν μοναδικές ευχετήριες κάρτες για τον σκοπό αυτό. Κάνε την διαφορά με την πιο πρωτότυπη κάρτα.