Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

LIFE STORIES

Φέτος, η λαμπάδα θα πει ένα παραμύθι...

Φέτος, η λαμπάδα θα πει ένα παραμύθι...
Η πασχαλινή λαμπάδα φέτος θα μείνει αξέχαστη, σε μικρούς, πιο μικρούς και μεγάλους. Το δώρο της νονάς το Πάσχα είναι ένα έθιμο που δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις. Έτσι, φέτος, κάθε νονά και νονός θα φροντίσει να κάνει δώρο στο βαφτιστήρι του μία λαμπάδα που θα μείνει για καιρό στη μνήμη του παιδιού και πιθανότατα και στο δωμάτιό του. Στα Lifelikes δημιουργούμε με πολλή αγάπη λαμπάδες για κορίτσια και αγόρια, έφηβες και έφηβους, νονούς και νονές που δεν συμβιβάζονται. Με ευφάνταστα υλικά και ιδέες δημιουργικές που ικανοποιούν ακόμα και την πιο απαιτητική φαντασία, οι λαμπάδες Lifelikes αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πακέτο δώρου.




Η λαμπάδα παίρνει θέση σε ένα ξύλινο κάδρο, το οποίο κάθε βαφτιστήρι θα παραλάβει σε ένα μοναδικό κουτί δώρου. Η ιστορία όμως δεν σταματά εδώ. Μάλλον τώρα αρχίζει. Το ξύλινο κάδρο θα βρει μία θέση στο δωμάτιο κάθε παιδιού. Στην ειδική υποδοχή το παιδί μπορεί να κρεμάσει την αγαπημένη του φωτογραφία ή την ευχετήρια κάρτα του νονού ή της νονάς. Έτσι αμέσως, ξεκινά μία ιστορία. Μία ιστορία συνδεδεμένη με όμορφες αναμνήσεις που θα χρωματίσουν την μνήμη του παιδιού, κάνοντας πιο πλούσια και πιο χαρούμενα τα παιδικά του χρόνια.




Πρωτότυπη, χειροποίητη, ευφάνταστη η λαμπάδα που θα διαλέξεις από τα Lifelikes αποτελεί ένα ολοκληρωμένο δώρο. Παρέα με ένα ξύλινο κάδρο, θα φτάσει σε κάθε βαφτιστήρι μέσα σε ένα ξεχωριστό κουτί η λαμπάδα του και η χαρά θα ξεχειλίσει από το unboxing!

     

Χρώμα, χρυσόσκονη, μαγεία, χιούμορ και φαντασία λοιπόν επιστρατεύονται, πάντα τρυφερά περιτριγυρισμένα με μπόλικη αγάπη για να κάνουν κι αυτό το Πάσχα μοναδικό.

Υ.Γ. Νονά, νονέ, το δώρο για το βαφτιστήρι θα είναι Lifelikes.

Δες εδώ το video και δώσε την ίδια χαρά και στα δικά σου βαφτιστήρια!