Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
{{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Κρεμαστό Γούρι Στολίδι 24 Μείνε Όπως Είσαι

Κωδικός προϊόντος 4848
+ 14 Lifelikes Points
Άμεσα διαθέσιμο

Χειροποίητο γούρι από ξύλο, χρωματισμένο με μοτίβο κεντήματος και τρισδιάστατη φράση "Μείνε όπως είσαι" και το νούμερο 24. Το ιδανικότερο γούρι για να ευχηθείς για το νέο έτος.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΩΡΟΥ

Μείνε όπως είσαι! Είσαι ξεχωριστός, όπως αυτό το γούρι που θα σου φέρνει τύχη και θα σου υπενθυμίζει να μην ξεχνάς ποτέ να ονειρεύεσαι και να χαμογελάς.
Μοναδικό χειροποίητο γούρι από ξύλο, χρωματισμένο με μοτίβο κεντήματος εμπνευσμένο από το -μοναδικό- pattern της συλλογής Κεντημένες Ευχές και τρισδιάστατη φράση "Μείνε όπως είσαι" και το νούμερο 24. δανικό δώρο για να εκφράσεις με ιδιαίτερο τρόπο την αγάπη σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα την χρονιά που μας έρχεται. Ανακάλυψε και τα υπόλοιπα γούρια της, θεματικής μας, συλλογής Κεντημένες Ευχές. Όλα τα γούρια σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την ομάδα των Lifelikes, στο εργαστήριο μας. Το γούρι θα το παραλάβεις σε συσκευασία δώρου, έτοιμο να το δωρίσεις σε αυτούς που αγαπάς!

ΥΛΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ: ΞΥΛΟ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ: 13,5*16,5 CM

One of a Kind
Inspired from Life Moments
Produced in Our Workshop
Designed by the Lifelikes Team
Hand finished with guaranteed quality
Made in Greece